Actualitate

Lora are iarasi zambetul pe buze si se distrează în Bali

Vacanța din Bali a fost ca o binecuvântare pentru Lora. Ea abia și-a mai revenit după ce a pierdut-o pe mama ei

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Lora a ajuns la concluzia că viață merge înainte, indiferent de ce s-ar întâmplă. Desigur că este foarte greu pentru ea pentru că simte mereu dorul de mama dar nu are ce face.

Lora se distrează la maxim în vacanța din Bali

Lora susține că dorul de mama ei este foarte dificil de suportat. A reușit să treacă cu greu peste moartea mamei sale și în sfârșit se simte iar veselă și împăcată cu soarta.

Advertisment

Mult iubita solistă Lora se află într-o vacanță de relaxare deplină în Bali. Este prima ei vacanță după câteva luni, pentru că la începutul anului a avut loc decesul mamei ei. A înțeles că lupta grea cu cancerul a răpus-o și nu ar fi vrut să o mai vadă în această stare. Lora își dorește să își amintească de mama ei mereu zâmbitoare.

Advertisment

Solista a ținut foarte mult la ea de aceea a fost foarte afectată. Cu ajutorul iubitului ei, Ionuț Ghenu și a prietenilor apropiați abia a depăsit perioada de doliu.

Ionuț Ghenu i-a făcut o surpriză la Lora cu vacanța în Bali

Pentru început și-a schimbat coafura pentru că a avut nevoie de o schimbare de look. Acum se bucură de o vacanță exotică alături de iubitul ei, Ionuț Ghenu. Acesta este responsabil cu surpriza, el s-a gândit că îi va prinde foarte bine Lorei.

Și a intuit foarte bine. Bali-Indonezia, este o destinație de vis unde cei doi se simt relaxați și bucuroși. Au trăit momente minunate și au făcut fotografii spectaculoase, de care o să își aducă mereu aminte.

Cei doi au explorat ținuturile de vis, un adevărat paradis cu flori tropicale și fauna impresionantă. Au făcut plimbări lungi și liniștitoare și au lăsat toate grijile acasă. Lora a înotat în apele limpezi din Ubud și s-a bucurat din plin de compania iubitului sau, care îi arată pe zi ce trece cât de mult o iubește.

Lora a făcut câteva postări cu fotografii care par desprinse din poveste pentru a ține fanii la curent cu ce se întâmplă. Ea apare în costume de baie și rochițe vaporoase într-un mediu primitor de vacanță,

Într-una din poze apare lângă un elefant care se pare că a îndrăgit-o foarte mult. Fanii pot vedea că Lora este din nou veselă și zâmbitoare așa cum erau obișnuiți să fie.

Advertisment
Advertisment