Actualitate

Kaufland și Lidl Face Donații Impresionante

Imposibilitatea de a stopa răspândirea coronavirusului a stat la baza deciziei luate de cele 2 mari companii.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Se donează 100.000 de recoltoare pentru exudat nazal și faringian. Toate acestea sunt necesare pentru realizarea testelor de diagnostic. Lipsa acută a materialelor medicale împiedică medicii să lupte eficient împotriva coronavirusului.

Marile companii vin în sprijinul sistemului medical

Ministerul Sănătății primește un real ajutor din partea companiilor private. Kaufland și Lidl se alătură eforturilor celor care lucrează în linia întâi și vor să fie parte din reușită. Deja s-a făcut livrarea primelor componente ceea ce înseamnă că testele se pot face acum mult mai ușor.

Advertisment

Este vorba despre un gest umanitar care merită respect și considerație. În această perioada critică când zeci și zeci de oameni se îmbolnăvesc zilnic de coronavirus orice ajutor este extrem de apreciat.

Advertisment

Ministrul Sănătății, Victor Costache susține că este nevoie de un număr mare de resurse medicale pentru a putea salva vieți.

Mii de recoltoare pentru spitalele din țară

30 000 de recoltoare vor ajunge în direcțiilor de sănătate publică din teritoriu și capitală și vor ajuta medicii să facă mai multe teste în condiții optime.

Alte de 25 000 de exudate primite vor ajunge la direcțiile de sănătate publice. Acestea vor fi folosite pentru anchetele epidemiologice.

Alte 5000  de exudate vor fi stocate la Unifarm  pentru perioade de criză. Directorul Unifarm va păstra în stoc aceste exudate care vor fi distribuite la nevoie în unitățile medicale din țară.

Kaufland și Lidl sprijină sistemul medical în timp ce Țiriac junior sprijină pensionarii

Fără aceste resurse din partea marilor companii private spitalele nu mai puteau face față în aceste momente numărului mare de persoane posibil infectate.

Și Țiriac junior vine în sprijinul oamenilor în această perioadă. Acesta oferă suma de 2.400.000 de euro care vor fi cheltuiți pentru alimente și alte produse pe care nu și le permit oamenii în vârstă

Țiriac junior vrea să ajute un număr de 40.000 de pensionari peste 65 de ani. Acesta dorește să le asigure fiecăruia coșuri de 60 de euro pentru ca ei sunt cei mai expuși virusului și nu pot ieși din casă.

Această categorie de vârstă este cea mai vulnerabilă. Prin urmare ei vor fi sprijiniți cu produsele necesare care să le acopere nevoile zilnice.

Advertisment
Advertisment