Actualitate

În Urma Epidemiei cu Coronavirus, în Italia 3000 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19

Școlile și universitățile închise până în 15 martie. Italia rămâne fără turiști și locuri de muncă iar copiii și studenții nu mai pot merge la scoală sau la universitate.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Se pare că acest virus COVID-19 a luat prin surprindere toată Italia iar epidemia pare că se răspândește destul de rapid.

Dezvăluiri șocante

În urmă îmbolnăvirii unui număr mare de persoane s-au anulat toate rezervările făcute în zonele afectate. Autoritățile discută chiar și despre înghețarea anului școlar.

Advertisment

Este imposibil de crezut dar totuși adevărat că Italia a decăzut foarte mult din cauza acestui virus. Acesta este și motivul pentru care lucrurile merg din ce în ce mai rău. Nu mai vin turiști pe meleagurile italiene iar locurile de muncă se găsesc tot mai greu.

Advertisment

Desigur că igiena ocupă un loc extrem de important în acest context. Oamenii se tem să mai dea mâna unii cu alții și stau departe de cei care s-ar putea sa fie infestați. Este o situație disperată, tot mai mulți oameni fiind predispuși să se contamineze.

Se pare că din toată Europa, Italia este cel mai grav afectată de COVID-19. Statisticile arată îngrijorător de vreme ce numărul deceselor este în continuă creștere și a atins cota de 148 în scurt timp.

Maratonul de la Roma anulat

Aproape toate rezervările pentru luna martie au fost anulate. Pe lângă faptul că turiștii nu mai agrează ideea de a veni la Roma, se anulează și maratonul care urma să aibă loc la sfârșitul lunii. Ziua de 29 martie ar fi trebuit  dedicată acestui eveniment special care din nefericire a fost anulat.

Școlile s-au închis dar totuși copiii se întâlnesc în parcuri și prin oraș. Primăvara a venit cu vești șocante care lasă cu gură căscată toată Italia.

Italia mai pustie ca oricând

Autoritățile italiene au decis să închidă școlile și universitățile pentru a preveni răspândirea bolii în cadrul copiilor și studenților. Toate școlile și universitățile au fost închise până pe 15 martie.

În toată Italia sunt 3.000 de cazuri cu coronavirus, dintre care 1.346 persoane au fost spitalizate, iar 295 au ajuns la terapie intensivă. Lombardia, este regiunea cea mai afectată,  urmată îndeaproape de Emilia-Romagna, însă în foarte multe zone virusul s-a extins rapid.

Advertisment
Advertisment