Actualitate

Cristian Ronaldo a decis că hotelurile sale să devină spitale

Hotelurile lui Cristiano Ronaldo din Portugalia vor fi folosite că și spitale în perioada epidemiei cu coronavirus. Acesta a dat dovadă de umanitate și responsabilitate.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cristiano Ronaldo, un renumit fotbalist a luat această decizie umanitară în urmă cazurilor destul de grave cu coronavirus. Acesta a decis să ajute în lupta grea împotriva virusului devastator.

Hotelurile din Portugalia vor fi spitale

După declararea stării de urgență, starul de la Juventus Torino a luat decizia de a fi un suport real pentru cei care suferă de coronavirus. Hotelurile vor deveni spitale unde vor fi tratate persoanele infectate cu Covid-19.

Advertisment

Aceste locații de lux vor fi folosite în mod gratuit. Fotbalistul le pune la dispoziție totul pe gratis, fiind vorba despre un caz umanitar. În plus el va plăti salariile medicilor și a asistenților care vor lucra în aceste spitale.

Advertisment

Cristiano Ronaldo deține două hoteluri de cinci stele , „Pestana CR7” , în Lisabona și la Funchal, în insula Madeira, o insula de lux. Toate aceste locuri sunt râvnite de multă lume în sezonul estival. Acum însă este vorba de cu totul o altă situație. El este foarte îngrijorat de ceea ce se întâmplă la ora actuală în lume și vrea să ajute cât de mult poate.

Cristiano Ronaldo face apel la populație

Fotbalistul este de părere că trebuie să ascultăm cu toții de îndemnurile autorităților pentru a ne proteja viața. Cristiano Ronaldo se află în carantină de câteva zile în insula Madeira din Portugalia, pentru că unul dintre colegii săi de la Juventus, a făcut testul și a ieșit pozitiv.

Daniele Rugani, este jucătorul infectat cu coronavirus, care s-ar fi putut să răspândească acest virus și printre colegi. Toată lumea la nivel global trece printr-un moment extrem de dificil. El își susține punctul de vedere spunând că trebuie să fim cu toții responsabili. Ronaldo este foarte îngrijorat și ca jucător de fotbal, dar și din postura fiu și tată.

Ultimele evenimente petrecute afectează întreaga lume și s-ar putea să fie și mai rău. În acest context face apel la umanitate și cere tuturor să urmeze cu precizie sfaturile date de World Health Organization și a autorităților guvernamentale.

El crede că doar în acest fel se va gestiona corect această situație și vom putea trece peste ce este mai rău. Ronaldo speră ca totul sa reintre în normal cât de curând. Fotbalistul are o mare strângere de inimă și vrea sa creadă că gestul său ajută un număr mare de oameni să se vindece.

Advertisment
Advertisment