ActualitateStiri

Ce intervenții estetice are Vlăduța Lupău. ”Ca să știe toți care mă cred așa operată și perfectă”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău, în vârstă de 31 de ani, a vorbit deschis despre intervențile estetice. ”Ca să știe toți care mă cred așa operată și perfectă”, a spus artista.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste din muzica populară. Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu au putut organiza nunta așa cum și-ar fi dorit. În luna martie a acestui an, Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil.

Advertisment

Artista a devenit mămică în data de 6 august 2022, când a adus pe lume un băiețel pentru care a ales un nume biblic – Iair.  În data de 27 septembrie 2022, a fost una plină de emoții pentru Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus. Cei doi l-au creștinat pe micuțul Iair.

Advertisment

În cadrul unui interviu pentru revista Viva, Vlăduța Lupău a vorbit despre operațiile estetice. Acesta a spus și dacă a apelat la medicul estetician.

Ce intervenții estetice are Vlăduța Lupău. ”Nu sunt împotrivă, fiecare face ce simte și ce îl face fericit”

”Nu sunt nevoită să apelez la chirurgul estetician, dar, dacă ar fi fost cazul sau m-aș fi simțit complexată de ceva, probabil aș fi făcut-o. Nu sunt împotrivă, fiecare face ce simte și ce îl face fericit! O viață avem!”, a declarat Vlăduța Lupău.

”Da, văd și eu mereu ce se scrie despre mine și ce se comentează. Încă învăț să lucrez cu mine și să nu mai bag în seamă! Nu am nicio operație estetică la față, că despre asta s-a scris. Am purtat aparat dentar și mi-am „aranjat dinții”… Încă nu sunt perfecți, iar cine ar fi mai atent ar putea observa faptul că am arcada cumva strâmbă și am lipsă un canin, așa, ca să știe toți care mă cred așa operată și perfectă.

Iar faptul că, atunci când s-au scris aceste lucruri, s-a postat o poză de când aveam 14 ani, e firesc că un copil la 14 ani nu arată ca la 31. Și nu e corect ca jurnalist să pui o poză cu mine de la 14 ani și una de la 31 în care eram super machiată. Tot ceea ce fac, odată la câtva timp, este să îmi corectez buza superioară! Ceea ce nu se numește operație estetică!”, a adăugat interpreta de muzică populară.

Advertisment
Advertisment