Actualitate

Adelina Chivu a vorbit despre experiența sa după 9 zile de stat în casă

Italia este devastată în urma epidemiei cu coronavirus. Românii trăiesc situații dramatice în Milano

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Soția lui Cristi Chivu a decis să stea izolată în casă împreună cu fetele și cu soțul ei. Ea dezvăluie ultimele detalii despre ce se întâmplă la Milano.

Adelina Chivu tratează cu responsabilitate epidemia cu coronavirus

Adelina susține că Italia se află într-o situație critică. Toți oamenii trebuie să respecte cu strictețe reguli clare și precise. Adelina a făcut câteva sacrificii și a încercat să stea mai mult în casă. Totuși a mai mers până la market sau în parc. În aproape 2 săptămâni a ieșit abia de 3 ori din casă.

Advertisment

Situația din Italia este una critică și toată lumea este extrem de îngrijorată. Adelina Chivu povestește cu mare durere în suflet că medicii de acolo au început să trieze pacienții. Se acordă prim ajutor doar persoanelor tinere pe când cei mai în vârstă sunt lăsați în grijă sorții.

Advertisment

Acest lucru este de-a dreptul alarmant. Se pare că situația se înrăutățește pe zi ce trece. Persoanele care au peste 60 de ani riscă să nu mai fie conectați la aparatul de respirat din cauza că numărului acestora.

Sistemul de sănătate Italian este destul de bun însă medicii nu mai pot face față solicitărilor

Ea nu înțelege de ce un număr mare de români din Italia au ales să plece acasă. În țară lucrurile stau cu mult mai îngrijorător. În plus, există riscul că ei să fie contaminați și să îi îmbolnăvească și pe alți.

Adelina Chivu stă mai mult în casă de nouă zile și iasă doar în caz de nevoie la farmacie sau supermarket. Fetele lui Adelina și Cristi Chivu învață de acasă.

Ea afirmă că școala unde acestea studiază s-a organizat foarte bine pentru situațiile de acest gen. Este vorba despre o școală Americană care face cursuri online de foarte mult timp. Cei de la școală s-au mobilizat rapid și totul se desfășoară online că și cum copiii ar fi la școală.

Aproape peste tot este închis. Oamenii nu mai iasă pe stradă. Este totul pustiu. La supermarket pare o experiență de viață și de moarte. Toată lumea se ferește constant de ceilalți și oamenii parcă se privesc cu frică.

Măștile au dispărut rapid de pe rafturile magazinelor iar întreaga atmosfera este extrem de ciudată. Este important să stați în casă cu familia decât să riscați să va îmbolnăviți.

Advertisment
Advertisment