Stil de viață

Cristalele trebuie încărcate la lună nouă sau la lumina soarelui

De mii de ani, cristalele au fost purtate și ca bijuterii pentru că ajută la stabilitatea emoțională și echilibrul psihic. Înainte de a le pune pe mână, cristalele trebuie încărcate la lună nouă sau la lumina soarelui. De asemenea, e important să fie binecuvântate cu apă sfințită și mir.

Pentru a vă merge bine atunci când purtați cristale, trebuie să țineți cont de anumite reguli. În plus, acestea trebuie încărcate la lună nouă sau la lumina soarelui. Dar și binecuvântate cu apă sfințită și mir.

Cristalele trebuie încărcate la lună nouă sau la lumina soarelui

Nu este nici o noutate pentru nimeni că un cristal reprezintă un catalizator de energii. De aceea înainte de a le pune pe orice zonă a corpului, acestea trebuie încărcate la lună nouă sau la lumina soarelui. Purtate la mâna dreaptă, cristalele eliberează de orice energie negativă și transmit energie benefică spre alte persoane, în timp ce puse la mâna stângă asigură protecție și energizează organismul. Despre ametist se spune că întărește voința celui care îl poartă și apără purtătorul de farmece. Hematitul conferă bună dispoziție și protejează organismul de energiile de joasă vibrație.

Cristalul de cuarț întărește comunicarea

La rândul său, acvamarinul asigură o mai bună comunicare cu cei din jur. Pe de altă parte, agatul fortifică organele sexuale, citrinul atrage încrederea și prosperitatea. Cât privește cristalul de cuarț, acesta întărește comunicarea cu subconștientul. De aceea, se utilizează chiar și la vizualizarea viitorului. Ca un cristal să funcționeze la capacitate maximă, trebuie să fie curățat din când în când.

Spălați bine cu apă

Potrivit kristale.ro, spălați cristalul cu apă și chiar puteți folosi o periuță moale. Aveți însă grijă să nu zgâriați. Cea mai bună este sarea de Hilamaya în care cristalul se îngroapă pentru câteva zile. De ce este atât de importantă curățarea? Pentru că micuțele cristale sunt empatice, preluând energia tuturor persoanelor care le ating. Cel mai bine este acestea să fie încărcate la lună nouă sau la lumina soarelui și binecuvântate cu apă sfințită și mir.

 

 

Tags
Close