Stil de viață

Cristalele vă salvează mariajul

În ultima perioadă iubirea pare că a dispărut dintre voi, iar certurile au luat locul momentelor plăcute? Salvarea dumnevoastră vine de la cristale! Acestea vă salvează mariajul.

Când în relația voastră de iubire apar probleme, apelați urgent la ajutorul cristalelor. Acestea întoteauna vă salvează mariajul.

Cristalele vă salvează mariajul

Fie că sunt prețioase, fie semiprețioase, cristalele vă salvează întotdeauna căsnicia. În afară de echilibru însă, tot cristalele sunt cele care pun stabilitate în cuplu și reînvie pasiunea între parteneri. Dacă simțiți că în relația dumneavoastră de iubire ceva nu mai funcționează, specialiștii vă îndeamnă să începeți să purtați cuarț roz. Această piatră este extrem de puternică în dragoste, eliminân vibrații de iubire, veselie și apropiere sufletească. De asemenea, aduce fidelitate și stabilitare și atrage persoane pline de iubire necondiționată.

Piatra lunii are rolul de a proteja familia

La rândul său, piatra lunii protejează familia și este potrivită pentru cei care doresc să își păstreze toată viața relația de iubire. Se spune că acest cristal se încarcă de la lumina lunii și are rolul de a veghea asupra îndrăgostiților, cărora le aduce mulți copii și bunăstare. Certurile și nefericirea din cuplu vor fi definitiv eliminate odată ce veți începe să purtați acvamarin. Această piatră care vă ajută să comunicați din ce în ce mai bine cu partenerul și elimină totodată și energiile negative. Totodată, cristalul este renumit pentru faptul că vă limpezește gândurile și vă rezolvă problemele.

Agatul restabilește comunicare în cuplu

Tot pentru restabilirea comunicării în cuplu este foarte bun și agatul care, de asemenea, absoarbe energiile negative și readuce stabilitatea în cuplu. Totodată agatul se spune că este un cadou perfect pentru tânăra care urmează să se căsătorească. Potrivit clickpentrufemei.ro, opalul este piatra care ajută relațiile de cuplu. Iar dacă vreți să fiți apreciată de soțul dumneavoastră purtați opal și veți vedea că totul se va schimba în bine. Și asta pentru că opalul va întărește și încrederea în forțele proprii și vă ajută să scăpați de inhibiții.

 

Tags
Close