ActualitateshowbizStiri

FOTO / Penalizare usturătoare diseară, la America Express. O echipă care a greșit o misiune ajunge direct la cursa pentru ultima șansă

Advertisment
Advertisement
efume.ro

În această seară, de la ora 20:30, careul echipelor de la America Express va aduce multă tensiune și câteva surprize.

Cursa pentru a doua imunitate din ediția trecută s-a încheiat cu două certitudini: Ada și Tony Galeș au devenit imune la finalul etapei a cincea, iar ultima echipă din întrecere a fost cea alcătuită din Iuliana Pepene și Sonia Simionov. Dar care este perechea care a ocupat penultimul loc și pe cine vor vota concurenții pentru a pleca în cursa pentru ultima șansă?

Advertisment

În ediția reality show-ului de luni seară, după un joc de amuletă câștigat de Iulia Albu și Mike, echipele au pornit în cursa pentru cea de-a doua imunitate. Întrecerea i-a purtat pe concurenți prin misiuni creative, dar și prin probe extrem de solicitante fizic, echipele repetând planul de evacuare al unui oraș în caz de cutremur. La final, imunitatea mică a etapei a fost obținută de Ada și Tony Galeș – după o zi care n-a fost deloc una reușită pentru Iuliana Pepene și Sonia Simionov.

Advertisment

Așadar, în aceast seară, de la 20:30, urmează un careu tensionat – concurenții așteaptă să afle penultima echipă din competiție, care va pleca în cursa pentru ultima șansă. Și, totodată, se fac noi strategii privind votul celei de-a treia echipe trimise în această mult temută întrecere. Momentul votului devine din ce în ce mai apăsător, pe măsură ce numărul echipelor strânse la careu scade. Seara nu va fi lipsită, însă, de surprize încă de la început – un anunț făcut de Irina va afecta clasamentul final al etapei înainte de cursa eliminatorie.

O penalizare usturătoare va trimite o echipă care a greșit o misiune direct în cursa pentru ultima șansă. ”În momentul acela, am crezut că înnebunesc. A fost exact lucrul pe care nu mi-l doream după o săptămână atât de tensionată”, a fost unul dintre comentarii, la aflarea veștii din partea Irinei. Despre cine este vorba și ce verdict va aduce cufărul deschis de Irina telespectatorii vor descoperi în ediția America Express difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY în această seară, de la 20:30.

 

Advertisment
Advertisment