ActualitateshowbizStiri

Mihai Trăistariu, dezvăluiri din culisele reality show-urilor. ”Sunt certuri construite pentru audiență”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cântărețul Mihai Trăistariu, în vârstă de 43 de ani, a scos la iveală detalii mai puțin știute din culisele reality show-urilor.

Mihai Trăistariu a cunoscut succesul în urmă cu ani, când făcea parte din trupa Valahia, una dintre cele mai de succes formații de pe scena artistică din România de la sfârșitul anilor ’90. Trupa Valahia a fost înființată în vara anului 1998, fiind formată din trei membri: Dorin Topală, Costi Ioniță și Laura, aceasta din urmă părăsind relativ repede formația, pentru a se dedica muzicii de operă. Ulterior a fost cooptat Mihai Trăistariu, câștigător la secțiunea interpretare a Festivalului de la Mamaia. În luna mai 1999, apare primul album al trupei, intitulat “Valahia”. Deși cu mare succes la public, trupa Valahia s-a destrămat după câțiva ani, iar ulterior Mihai Trăistariu a urmat cariera solo.

Advertisment

În ceea ce privește viața sentimentală, Mihai Trăistariu nu este căsătorit. Acesta a mărturisit că este singur de doi ani. Mihai Trăistariu are șapte apartamente, o școală de muzică și angajați. În ultima perioadă de timp, acesta a avut probleme financiare, având multe datorii la bănci.

Advertisment

Mihai Trăistariu a participat, în anul 2015, la reality show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la Pro TV. A rămas cu traume după concurs și deși a primit ulteriorr numeroase oferte de a particvipa la diverse emisiuni de gen, artistul a refuzat. Acesta a dat detalii în acest sens pentru click.ro.

Mihai Trăistariu, dezvăluiri din culisele reality show-urilor. ”Au folosit extremele, fricile astea ale mele ca să mă înspăimânte”

 

„Am refuzat <<Survivor>>, chiar la prima ediție. Nu am ajuns cu ei la discuții despre bani pentru că nu mai vroiam deja. Fusesem în junglă la <<Sunt celebru, scoate-mă de aici!>> prin 2015 și mi-a părut greu și am zis că nu mai vreau să trec prin traumele acelea. La mine sunt niște traume pentru că te pune să te cerți. Producătorii te bagă în culise și te pun să faci ceva, eu eram liniștit și ei ziceau: nu e ce vrem noi, tu ești altfel! Și eu ziceam: nu e adevărat eu așa sunt, liniștit! Am avut discuții mari cu ei, contre. Mă tot chemau în afara taberei și mă puneau să mă ciondănesc cu ăla, cu aia, că altfel nu primeam nu știu ce bonusuri, de mâncare”, a declarat Mihai Trăistariu.

„Asta m-a deranjat în primul rând, și anume că sunt certuri construite pentru audiență, evident! Și probele la care nu puneau, erau dificile. M-au băgat în apă, deși eu am scris în CV-ul oficial că îmi este frică de apă, că eu nu știu că înot. M-au dus la înălțime, urcam numai prin copaci de 10 metri, deși au am zis că mi-e frică de înălțime, de avion. Au folosit extremele, fricile astea ale mele ca să mă înspăimânte, că așa e formatul să fii chinuit. Și am zis că nu mai merge!<<Survivor>> și <<America Express>> sunt pe același format. Te chinuie, te pune să cerești, să alergi, să cauți. Și la <<Dansez pentru tine>> de patru ori m-au chemat, dar le-am spus că nu știu să dansez, dar ei spuneau: nu, că te țin fanii în concurs! Tot insistau, eu nu am vrut să mă fac acolo de râs și să mă țină fanii în cocurs. M-au chemat până și la <<Ferma>>!”, a adăugat artistul.

Advertisment
Advertisment