ActualitateshowbizStiri

Alina Sorescu face mărturisiri. ”Sunt foarte dedicată atunci când vine vorba de o relație”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cântăreața Alina Sorescu, în vârstă de 37 de ani, a făcut mărturisiri la o emisiune TV.  ”Sunt foarte dedicată atunci când vine vorba de o relație”, a spus ea.

Cântăreața Alina Sorescu a format o familie cu Alexandru Ciucu. Cei doi au împreună două fetițe, Carolina și Raisa. Despre cei doi s-a speculat, multă vreme vreme, că s-ar fi separat. Deși mult timp niciunul dintre cei doi nu a confirmat sau a infirmat zvonurile privind divorțul, ulterior s-a aflat că Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se separă.

Advertisment

Alexandru Ciucu i-a intentat un proces Alinei Sorescu și s-au întâlnit în instanță pentru a stabili custodia copiilor. Într-un mesaj transmis în mediul online, Alina Sorescu a precizat că a introdus acțiunea de divorț la începutul anului trecut, iar cel care i-a fost partener de viață a cerut ca domiciliul celor două fetițe ale lor să fie la el. Instanța a decis în urmă cu ceva timp ca micuțele să rămână la artistă. Nemulțumit de această decizie, Ciucu a atacat-o în instanță, însă nici de data aceasta nu i-a fost dat câștig de cauză. Astfel, Alina Sorescu a bifat o nouă victorie în privința custodiei fiicelor sale. Alina Sorescu a afirmat că s-ar încerca discreditarea după ce instanța a decis a doua oară ca domiciliul fetițelor să rămână la ea.

Advertisment

În urmă cu ceva timp, pe contul său de pe o rețea de socializare, Alina Sorescu a anunțat că în procesul pe care îl are cu Alexandru Ciucu, instanța a decis ca fetițele să stea o săptămână la mamă și o săptămână la tată.   

În data de 16 august 2023, Alina Sorescu a anunțat, pe contul său de socializare, că instanța i-a dat dreptate în ceea ce privește programul de vizită al fetițelor pe care le are cu Alexandru Ciucu.

Prezentă la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, Alina Sorescu a vorbit despre relații, mărturisind că își dorește să mai acorde o șansă iubirii.

Alina Sorescu face mărturisiri. ”În numele iubirii, am făcut tot ce se putea și tot ce a ținut de mine, dar nu e, întotdeauna, de ajuns, ca să funcționeze”

„În numele iubirii, pentru fete, știu că aș face, acum, totul. În numele iubirii, am făcut tot ce se putea și tot ce a ținut de mine, dar nu e, întotdeauna, de ajuns, ca să funcționeze. Totul (n.r. ce ar face pentru persoana iubită), așa cum am și făcut, în momentul în care a existat. Sunt foarte dedicată atunci când vine vorba de o relație, așa cum sunt, acum, în relația cu fetițele mele, care, în prezent, reprezintă prioritatea din viața mea”, a declarat Alina Sorescu.

Alina Sorescu a descries perioada din viața ei ca fiind una „complicată”, „dar, în care, mi-am demonstrat că am ieșit mai puternică, o perioadă din care era foarte posibil să nu se întâmple așa, dar uite că am reușit! Am avut alături fetițele, familia mea, publicul meu, comunitatea mea și uite că am reușit să merg mai departe, să iau lucrurile bune din ceea ce a fost, să iau toată situația ca pe o lecție din care trebuie să învăț să mă prețuiesc mai mult”.

 

Advertisment
Advertisment