Sport

Situație ciudată la Dinamo! Fotbaliștii declarați infectați au fost retestați, rezultatele fiind negative

Situația de la Dinamo este una foarte ciudată, după ce mai mulți jucători declarați infectați au fost testați negativ.

Numărul oamenilor contaminați din cadrul clubului Dinamo ajunsese la 21. Dintre aceștia, 18 erau jucători. Fotbaliștii declarați infectați au făcut din nou teste pentru coronavirus, rezultatele fiind, în majoritatea cazurilor, negative. O situație similară a avut loc și la CFR Cluj.

Fotbaliștii declarați infectați „nu prezintă urme ale virusului”

La echipă avusese loc o investigație epidemiologică, iar rezultate au fost alarmante. Prima persoană depistată cu virusul asiatic a fost magazionerul clubului. Ulterior, s-a ajuns la nu mai puțin de 21 de oameni contaminați. Cei 18 fotbaliști care fuseseră depistați au refăcut testele, iar 15 dintre ei au avut rezultate negative.

Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului din Ștefan cel Mare, a adus mai multe detalii referitoare la situația echipei. El a declarat că există semne de întrebare referitor la testele pozitive din cadrul formației. Rezultatele respective au cauzat pagube importante activității lui Dinamo.

Echipa nu a putut să evolueze în cinci etape ale campionatului. Oficialul a adăugat că doctorul cu care a vorbit i-a spus că nu există urme de Covid-19 la 15 dintre jucători. „E o enigmă și pentru noi ceea ce s-a petrecut cu aceste testări, însă acum ne gândim doar să ne antrenăm și să jucăm pe teren partidele următoare.

Vom întâlni Voluntari duminică. Doamna doctor cu care am refăcut testele mi-a zis că nu există urme de infectare la unele persoane. Nu știu dacă e malpraxis, deoarece acolo e o greșeală umană. Dumnealor pot da vina pe aparate, lumea nu e pregătită”, a declarat directorul general al lui Dinamo.

Și la CFR Cluj a avut loc o situație ciudată. Clubul a emis un comunicat referitor la situația de la echipă, după ce 23 de persoane au fost depistate cu Covid-19. Ardelenii au declarat că testele de coronavirus au fost false și că, de fapt, nicio persoană de la club nu ar fi fost infectată.

Tags
Close