Sport

CFR Cluj anunță că testele de coronavirus au fost false

Clubul ardelean a emis un comunicat în care anunță că, de fapt, nicio persoană din cadrul echipei nu ar fi fost infectată.

CFR Cluj a emis un comunicat referitor la situația de la echipă, după ce 23 de persoane au fost depistate cu Covid-19. Ardelenii au declarat că testele de coronavirus au fost false și că, de fapt, nicio persoană de la club nu ar fi fost infectată.

Testele de coronavirus au fost false

„Clubul CFR 1907 Cluj a respectat absolut toate măsurile cuprinse în Protocoalele MTS/FRF/LPF și toate recomandările venite din partea autorităților. Am dat dovadă de transparență în relația cu autoritățile statului și ne-am luat toate măsurile de prevenție posibile pentru a opri răspândirea acestui virus.

În urmă investigațiilor și retestărilor efectuate în ultimele zile s-a dovedit faptul că din totalul de 23 de persoane depistate pozitiv, NICIUNA nu este și nici nu a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2. Așadar, testele efectuate inițial au fost fals-pozitive.

Ca urmare a acestei situații create, echipa noastră nu a putut disputa meciul cu FC Botoșani duminică. Acesta a fost reprogramat pentru data de astăzi. În următoarele 6 zile, CFR 1907 Cluj va trebui să joace 3 meciuri, toate extrem de importante pentru clubul nostru.

E important de menționat faptul că până astăzi, echipa a fost privată de posibilitatea desfășurării antrenamentelor. Acest fapt poate afecta forma băieților în aceste meciuri rămase.

De asemenea, faptul că antrenorul principal al echipei noastre, Dan Petrescu, alături de o parte a staff-ului sau tehnic, nu va putea fi alături de echipa în următoarea perioada este un mare handicap al echipei noastre în lupta pentru titlu”, au scris clujenii.

Mai multe cazuri confirmate în Liga 1

De la reînceperea fotbalului din România, au fost înregistrate mai multe infectări cu coronavirus la echipele din prima ligă. Dinamo, Botoșani, Poli Iași și Universitatea Craiova sunt celelalte echipe care au raportat cazuri de Covid-19.

În același timp, au fost testate pozitiv și persoane din cadrul unor cluburi din liga secundă. Este vorba despre echipele Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești, FC Argeș și Poli Timișoara.

Tags
Close