Extern

Sean Pen s-a căsătorit la vârsta de 60 de ani

După patru ani de relație, actorul Sean Pen s-a căsătorit la vârsta de 60 de ani. Aleasa inimii sale este Leila George.

Actorul Sean Pen și-a pus pirostriile. Acesta s-a căsătorit la vârsta de 60 de ani cu Leila George, de aceeași vârstă cu soacra lui.

Sean Pen s-a căsătorit la vârsta de 60 de ani

După patru ani de iubire, actorul Sean Pen este mai fericit ca niciodată. Interesant este faptul că soacra acestuia are aceeași vârstă cu mirele. Aleasa inimii sale este Leila George, fiica actorului și regizorului Vincent D’Onofrio, care este cu doar un an mai mare decât noul ei soț. Cei doi tineri căsătoriți au primit și un mesaj de felicitari de la Josh Brolin, care a jucat împreună cu Sean în Milk and Gangster Squad.

sean si madonna

Sean a fost căsătorit cu Madonna

Actorul Sean Pen a mai fost căsătorit încă de două ori, cu Madonna cât și cu Robin Wright. De asemenea, Sean Pen a avut relații cu modele superbe, inclusiv cu frumoasele Petra Nemcova și și producătoarea Shannon Costello. El a recunoscut că poate fi o persoană dificilă în cadrul emisiunii The Howard Stern Show: „Sunt eu dificil? Da, așa cred. Aș spune că sunt o persoană care simte și se descarcă energetic. Cred că în interviul ăsta vorbim de o fată pe nume Leila George, ea mă cunoaște cel mai bine la acest nivel.

Laureat al premiului Nobel și tată a doi copii

Sean Pen, unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, se laudă cu doi copii minunați, din relația cu Robin Wright. Actorul a primit de două ori premiul Oscar pentru rolul din Mystic River și pentru Milk, în anul 2008. Știrea despre căsătoria lui Sean cu iubita sa a apărut după ce prietena lor, Irena Medavoy a dat un mesaj pe contul de Instagram: “Suntem atât de fericiți că Leila George și Sean Pen s-au căsătorit. Vă iubim. Ne bucurăm enorm că v-ați găsit sufletele pereche. Sunteți meniți să fiți împreună. Dumnezeu să vă binecuvânteze”.

 

Tags
Close