Extern

Scandal fără precedent la Casa Regală britanică

Așa ceva nu a existat niciodată la Casa regală britanică. Potrivit ziarelor din întreaga lume a început un scandal fără precedent, după ce s-a aflat că se dau petreceri cu alcool și droguri.

Regina este înmărmurită. Chiar sub nasul ei, s-a dat petreceri cu droguri și alcool. Nu s-a așteptat niciodată la așa ceva. La Casa Reglă britanică, scandalul este fără precedent.

Scandal fără precedent la Casa Regală britanică

După ce mai multe tabloide din întreaga lume au spus că la Casa Regală britanică s-au dat petreceri cu alcool și droguri, a început un scandal fără precedent. Sursele spun că 16 gardieni ar fi făcut o paraghelie cu alcool și cocaină pe o pajiște aflate foarte aproape de castelul Reginei. Gardienii ar fi încăltat toate regulile în ceea ce privește epidemia de coronavirus. Dacă zvonurile sunt confirmate, atunci va exploda o adevărată bombă.

Viața Reginei a fost pusă în pericol

Gardienii care și-au făcut de cap nu s-au pus în pericol doar pe ei înșiși, ci și viața Reginei Elisabeta și a Prințului Consort Philip. Mai ales că, Majestatea Sa și soțul ei s-au mutat de la Palatul Buckingham la Castelul Windsor pentru carantină și au rămas acolo cu personal redus. Pentru a evita cât mai mult posibil infectarea cu coronavirus viața tuturor s-a modificat, inclusiv programul Reginei. Luați la întrebări, gardienii au afirmat că doar au jucat fotbal și s-au intersectat accidental cu acea petrecere. Bineînțeles că nu au fost crezuți, pentru că dovezile sunt clare.

13 gardieni au primit între 14 și 28 de zile de închisoare

Imediat au fost făcute teste de droguri, iar cei care vor fi găsiți pozitivi, vor fi alungați imediat de la Casa Regală britanică. Mai mult, aceștia își pot lua adio de la carieră. O sursă a armatei a explicat pentru Daily Mail: „Nu a existat niciodată vreun pericol pentru regină și prințul Filip”. De asemenea, acesta a precizat că gardienii care au comis acele infractiuni „nu au avut niciun contact cu niciun membru al familiei regale”.

 

Tags
Close