Extern

Președintele statului Belarus s-a vindecat de coronavirus

Cu ceva timp în urmă, Aleksandr Lukaşenko, președintele statului Belarus a fost infectat cu COVID-19. A avut noroc și recunoaște că s-a vindecat de coronavirus.

Reclama

Doctorii au dat verdictul în cazul președintelui statului Belarus: asimptomatic. A rezistat în fața bolii și acum Lukașenko s-a vindecat de coronavirus.

Președintele statului Belarus s-a vindecat de coronavirus

A recunoscut singur că s-a îmbolnăvit, dar acum președintele statului Belarus se poate considera un om fericit. S-a vindecat de coronavirus. Chiar medicii i-au dat vestea cea bună: asimptomatic. „Astăzi vă întâlniţi cu un om care a reuşit să supravieţuiască coronavirusului pe picioare, a declarat Lukașenko.

Reclama

Nu a închis granițele și nu a impus măsuri de izolare

Interesant este faptul că Aleksandr Lukaşenko, care acum s-a vindecat de coronavirus, nu a luat măsuri extreme. Acesta a refuzat că închidă frontierele și să impună izolarea pentru a limita răspândirea pandemiei. Mai mult, președintele statului Belarus a respins orice temere referitoare la boală, considerând drept o „psihoză”.

Interesant este faptul că a recomandat remedii pentru a stop boala: consumul de vodcă și sauna. În condițiile în care, în Belarus, o țară cu 9,5 milioane de locuitori, s-au înregistrat 67.366 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Nu a recunoscut că au murit oameni

Din păcate, 543 de oameni au decedat. Dar cu ceva timp în urmă, tot președintele statului Belarus a spus că nimeni nu a murit. Mai precis, atunci când țara înregistra 29 de decese, în aprilie, acesta a dat o declarație uimitoare:

”Oamenilor le este frică, iar eu vreau să le spun următorul lucru: în ţara noastră, nici măcar o persoană nu a murit de coronavirus. Nici măcar una!”. Ce-I drept, oamenii au fost nemulțumiți de modul în care acesta a gestionat pandemia de coronavirus.

În acest sens, au fost declanșate proteste împotriva sa. În acest moment, Aleksandr Lukaşenko, care niciodată nu a purtat mască, se ocupă de campania în vederea alegerilor prezidențiale. Acestea vor avea loc pe 9 august, iar el candidează pentru al șaselea mandat.

 

TOP STIRI

Reclama
Tags
Close