Extern

Pandemia de coronavirus va schimba celebrarea Crăciunului la Casa Regală a Marii Britanii

Crăciunul Casei Regale nu va mai fi la fel anul acesta din cauza pandemiei de coronavirus. Regina Elisabeta se teme că va fi nevoită să facă mari schimbări.

Regina Elisabeta a Marii Britaniei a luat în vedere că pandemia de coronavirus va schimba total tradiționala celebrare a Crăciunului.

Pandemia de coronavirus va schimba celebrarea Crăciunului la Casa Regală a Marii Britanii

Ca urmare a pandemiei de coronavirus mai mult ca sigur că se va schimba tot ce a însemnat odată frumusețea Crăciunului la Casa Regală a Marii Britanii. În consecință, regina și prințul Charles, precum și suita regală nu vor mai putea merge la biserică în public. În plus, Regina e foarte posibil să fie nevoită să implementeze noua lege ‘Rule of six’. Potrivit acesteia, adunările publice în interior și exterior nu vor depăși șase persoane. Mai mult decât atât, Regina va trebui să se gândească foarte bine pe cine va chema la masa de Crăciun.

Este pus sub semnul întrebării și momentul deschiderii cadourilor

Tot sub semnul întrebării e pusă și cina festivă dar și momentul deschiderii cadourilor. Cât privește participarea la slujbă, Regina va lua în calcul să vină doar un număr restrâns de britanici și asta după ce achiziționează un bilet. Din păcate însă, nu vor interacționa cu Regina.

Chiar și obiceiul vechi al suveranei de a primi cei 30 de membri extrem de apropiați ai Familiei regale, la proprietatea sa din Norfolk, înaintea rostirii discursului către națiune, este și ea în pericol. Chiar dacă până în prezent nu s-a hotărât nimic legat de planurile de Crăciun, cu siguranță se ia în calcul ca toate măsurile de siguranță împotriva coronavirusului să fie respectate cu strictețe.

De o perioadă  regina Elisabeta și prințul Philip se află la conacul de pe domeniul Sandringham. Aceștia vor reveni însă cât de curând la castelul Windsor, unde au petrecut perioada de lockdown. Potrivit Dailymail, Regina Elisabeta dorește să își reia angajamentele la Palatul Buckingham, inclusiv primirea noilor ambasadori.

 

Tags
Close