Extern

Michelle Obama a devenit designer. A lansat prima colecție de articole personalizate

În plină pandemie de coronavirus, Michelle Obama a lansat prima colecție de articole personalizate, cu tentă politică.

Zi mare pentru fosta Primă Doamnă a Americii. Michelle Obama a lansat prima colecție de articole personalizate cu tentă politică.

Michelle Obama a devenit designer. A lansat prima colecție de articole personalizate

Fosta Primă Doamnă a Americii are cu ce să se laude. A lansat recent prima colecție de articole personalizate cu tentă politică. Potrivit Mediafax.ro. prezentarea a avut loc în prima noapte a Convenței Naționale Democrate. Cea mai interesantă a fost colecția „Vote 4ever merch”, care a abordat într-un alt fel modul în care se îmbracă politicienii. Aceasta a inclus atât haine, cât și accesorii și produse de frumusețe. Dar cel mai repede s-a vândut colierul „Votează” care a fost realizat de Chari Cuthbert. Produsele au coduri QR care direcţionează clienţii către un site de înregistrare a votului. Cât privește voturile, acestea variază.

Michelle și Barack au împlinit 27 de ani de căsnicie

Anul trecut, Michelle și Barack Obama au sărbătorit 27 de ani de căsătorie. Mândru de soția sa, fostul președinte al Americii a postat atunci pe o rețea de socializare o fotografie în care apare alături de Michelle, în care cei doi se îmbrățișează și privesc un apus de soare. Lângă fotografie, apare și un comentariu:  „Aşa cum spune The Beatles: Este din ce în ce mai bine tot timpul. Mulţumesc, iubito, pentru 27 de ani uimitori!”, a scris Barack.

Soția i-a răspuns printr-un mesaj de dragoste

Michelle Obama nu s-a lăsat și i-a trimis un răspuns soțului său. „Acum 27 de ani, acest băiat mi-a promis o viaţă plină de aventuri. Cred că a oferit-o. Închin pentru următorul noastru capitol în care am rămas singuri, fără copii, simţind în continuare magia care ne-a unit în toţi acei ani din urmă. La mulţi ani, Barack!”, a fost mesajul soției lui Obama.  Deși au fost multe speculații cum că cei doi ar divorța, se pare că Michelle și Barack sunt în continuare împreună și chiar sunt fericiți.

 

Tags
Close