Extern

Liber la bordeluri în Germania, începând cu 15 septembrie

După luni de zile de pauză, nemții sunt fericiți. Au liber la bordeluri.

Cele opt luni de interdicție totală au trecut. Germania are liber la bordeluri, începând cu data de 15 septembrie.

Liber la bordeluri în Germania, începând cu 15 septembrie

Auoritățile din Germania au anunțat că vor da liber la bordeluri, începând cu 15 septembrie. De opt luni de când această activitate a fost oprită, patronii au afirmat că afacerile le sunt devastate. Pe de altă parte, prostituatele au cerut insistent să fie redeschise, din motive financiare. În urma plângerilor făcute, autoritățile au dat răspunsul mult așteptat. În acest sens, prostituția va fi din nou permisă în landurile Saxonia inferioară, Schleswig-Holstein, Bremen și Hamburg. Decizia aparține Curții regionale de apel din Münster potrivit căreia nu vede de ce riscul de infectare cu coronavirus ar fi mai ridicat în timpul activităților sexuale.

Prostituatele vor trebui să scrie într-o agendă cu cine au avut contact intim

Angajatele stabilimentelor trebuie să țină cont însă de faptul că vor trebui să scrie într-o agentă cu cine au avut contact intim, spune mass-media germană, care o citează pe Melanie Leonhard, ministrul pentru afaceri sociale din Hamburg. În acest fel, spune Leonhard, noua politică ar putea anihila baza legală de introducere a acțiunilor în justiție contra interzicerii prostituției.

Cel mai mare bordel din Europa a intrat în faliment

Patronii localurilor de plăceri sunt șocați de când au aflat că de săptămâna trecută, cel mai mare bordel din Europa a intrat în faliment. „Este cumva de neimaginat. Suntem faliți”, a declarat directorul executiv al stabilimentului, Armin Lobscheid. Potrivit Mediafax, în urma epidemiei de coronavirus milioane de prostitute din întreaga lume au rămas fără locuri de muncă.

Unele au trebuit să se reprofileze, în timp ce altele așteaptă și acum o minune. De asemenea, au fost grav afectate și micile case de toleranță ilegale sau binecunoscutele bordeluri de cartier. Multe dintre fete spun că nu sunt tentate să intre în industria porno sau să facă videochat. Ele doresc doar să-și facă cum trebuie cea mai veche meserie din lume.

 

 

 

Tags
Close