Extern

La 86 de ani, Sophia Loren se întoarce pe ecrane

Acum 10 ani a spus că se retrage din lumea showbizz-ului, dar acum nu se întoarce pe ecrane. În ce film va juca celebra artistă.

Celebra Sophia Loren le face cea mai mare surpriză fanilor săi. Se întoarce pe ecrane.

La 86 de ani, Sophia Loren se întoarce pe ecrane

Arată cu adevărat excepțional la 86 de ani împliniți pe data de 20 septembrie. Potrivit libertateapentrufemei. Sophia Loren nu a putut rezista tentației și a anunțat că se întoarce pe ecrane. Ce va face Sophia? Va juca într-un nou film ce va fi difuzat de Netflix. Acesta a acceptat să joace după 10 ani de pauză.

Filmul este regizat chiar de fiul faimoasei actrițe

Interesant este faptul că cel care a regizat acest film este Edoardo Ponti, adică fiul Sophiei Loren. Pelicula este o dramă și se numește The Life Ahead, în limba italiană „La vita davanti. Dar nu este orice film, ci o adaptare a romanului „La vie devant soi”, de Roman Gary. Dar filmul a mai fost adaptat odată pentru marele ecran de cineastul israelian Moshe Mizrahi sub titlul „Madame Rose”. Cu acesta el a câștigat în 1978 premiul Oscar pentru cel mai bun film străin.

Sophia Loren va juca rolul unei supraviețuitoare a Holocaustului

În filmul mult așteptat, celebra artistă va juca rolul unei supraviețuitoare evreice a Holocaustului, pe nume Madame Rosa. Aceasta este cea care ajută la creșterea copiilor lucrătoarelor sexuale. Premierea filmului va avea loc luna viitoare, la Roma.

„Când fiul meu mi-a propus rolul, a fost un vis devenit realitate. Am sărit pe oportunitatea de a-l face. Mi-a plăcut să o întruchipez pe Madame Rosa. Este puternică, este fragilă, este o supraviețuitoare. În multe feluri, îmi amintește de mama mea.”, a declarat Sophia Loren. La rândul său, fiul artiste a spus cât de mândru este de celebra sa mamă.

„Sunt foarte, foarte mândru de mama mea pentru că este o supraviețuitoare. Este un pur-sânge în cel mai bun sens al cuvântului și nu va renunța niciodată până nu va da maxima autenticitate personajului său”, a declarat fiul actriței, Edoardo Ponti.

 

Tags
Close