Extern

China a început să testeze un vaccin anti coronavirus sub formă de spray

Să fie începutul pandemiei de coronavius în China? S-a început testarea unui vaccin anti coronavirus sub formă de spray.

Este a zecea încercare pentru chinezi. S-a început testarea unui vaccin anti coronavirus sub formă de spray.

China a început să testeze un vaccin anti coronavirus sub formă de spray

China își încearcă pentru a zecea oară norocul. China testează acum al zecelea vaccin pentru coronavirus. Acesta este sub forma unui spray nazal. Autoritățile susțin că acest vaccin a fost făcut inițial pentru gripă. Este recomandat atât copiilor cât și adulților care nu doresc să facă injecție. Potrivit Mediafax, Beijing Wantai Biological Pharmacy Enterprise Co împreună cu Xiamen University şi cu Hong Kong University au început miercuri, 15 septembrie 2020, testarea pe voluntari.

Potrivit oamenilor de știință, pulverizarea intranazală conține virus gripal slăbit care transportă segmentele genetice ale proteinei vârf a coronavirusului. Odată ce acesta este administrat prin tractul nazal, imită infecţia naturală a virusurilor respiratorii. În acest sens, este stimulat răspunsul imun al organismului împotriva agentului patogen care provoacă Covid-19.

Chinezii vor să construiască un oraș inteligent anti COVID

Întrucât chinezii spun că pandemia a accelerat viitorul, s-au hotărât să construiască orașul inteligent anti-COVID. Potrivit Daily Mail, este vorba de un oraș inteligent, conceput ca să ușureze viețile oamenilor în cazul în care se vor confrunta cu noi focare. Sursele spun că locul ales este provincia Hebei, în apropiere de Beijing. Se crede că va dispune de numeroase facilități precum balcoane de dimensiuni mari din lemn, imprimante 3D.

De asemenea, vor exista și sere, care vor permite locuitorilor să trăiască confortabil dacă se va pune probleme unei noi izolări. Potrivit președintelui Chinei, Xi Jinping, cartierul este „un nou standard în era post-Covid” care poate fi aplicat și în alte regiuni. „Pandemia a accelerat viitorul. Orașele au văzut de ce sunt capabile și ar trebui să fie luate măsuri imediat”, a mai spus arhitectul proiectului.

 

Tags
Close