Extern

Beyonce, vacanță de 1.500.000 de euro

Cu siguranță, Beyonce nu va uita niciodată ziua de naștere din acest an. Aceasta și-a petrecut-o pe un yacht alături de soț și cei trei copii. Escapada i-a costat mai mult de 1.500.000 de euro.

În plină pandemie de coronavirus, Beyonce, soțul său Jay-Z și cei trei copii au plecat pe un yacht. Au scos 1.500.000 de euro pentru ca artista să-și serbeze ziua de naștere.

Beyonce, vacanță de 1.500.000 de euro 

A împlinit recent 39 de ani și a ales să plătească 1.500.000 de euro ca să petreacă ca-n povești. Beyonce, soțul său, Jay-Z și cei trei copii au plecat într-o călătorie cu yachtul pe Marea Adriatică. Potrivit ciao.ro, aceștia au ales yachtul Lana care are o lungime mai mare decât a unui teren de fotbal. Acesta are opt cabine cu baie privată, şapte camere VIP şi o cameră Master Suite. Totodată, yachtul Lana are și o piscină pe punte, teatru, un centru spa, terase pliabile, jet ski-uri și waveboard-uri.

Ce mesaj i-a trimis mama sa

Beyonce a fost totodată extrem de emoționată de mesajul pe care mama sa i l-a scris pe un site de socializare: „La mulţi ani fetiţei mele. Sunt cel mai mare fan al tău încă de când te-ai născut. Mi-ai adus atât de multă bucurie şi mi-ai revărsat înapoi atât de multă dragoste şi încredere. Sunt atât de norocoasă că te am în viaţa mea. Continuă să fii o lumină pentru atât de mulţi oameni, dar şi războinică pentru a trece cu bine peste obstacolele vieţii”.

Campanie pentru bolnavii de coronavirus

În plină pandemie de coronavirus, Beyonce s-a gândit și la cei bolnavi și a reușit să strângă peste 6 milioane de dolari. Prin campania sa BeyGOOD, banii au fost dați către spitale din SUA care au multe cazuri de bolnavi zilnic. Totodată, vedeta le-a transmis acestora și un mesaj.

„Azi îi sărbătorim pe adevărații eroi, cei care fac sacrificiul suprem ca să ne țină pe noi în siguranță, hrăniți și sănătoși. Doctorii, asistentele și toți ceilalți membri ai sistemului medical care sunt departe de familiile lor ca să aibă grijă de ale noastre, vom continua să ne rugăm pentru siguranța voastră”, a scris Beyonce pe contul său de Instagram.

 

 

Tags
Close