Extern

Astrologul indian care a prezis coronavirusul, vorbește despre un nou blestem care va lovi România

Într-o postare pe rețelele sociale, astrologul indian care a prezis coronavirusul vorbește despre un nou blestem. El spune că în decembrie un nou blestem va români România.

Un nou blestem va lovi România în decembrie, spune astrologul indian care a prezis coronavirusul.

Astrologul indian care a prezis coronavirusul, vorbește despre un nou blestem care va lovi România   

Abhigya Anand, astrologul indian în vârstă de 14 ani care a prezis coronavirusul a postat pe rețelele sociale un nou mesaj despre un nou blestem care va lovi România. Aceasta se va confrunta cu o tragedie care va începe în decembrie 2020 și va dura până în luna martie a anului viitor, scrie Eastenherald. Astrologul vorbește despre un nou război, dar aduce în discuție și probleme economice majore la nivel mondial. De altfel, acesta explică că „este necesar să încetați uciderea animalelor și rănirea naturii mamei, deoarece aceasta are consecințe în Karma noastră. (…) Dacă nu o facem, va trebui să ne confruntăm cu furia mamei pământești”.

„Conform astrologilor, începând din noiembrie 2020 și până în noiembrie 2021 va fi un dezastru. Nu se știe dacă e vorba de prăbușire economică, un război sau, pur și simplu, pandemia se va intensifica. Saturn și Jupiter vor intra în conjuncție și, de fiecare dată când s-a întâmplat acest lucru, au avut loc dezastre. Ultima dată când aceste planete au fost așa aproape a fost acum 400 de ani.

Asistăm la nașterea lumii post COVID, în care oamenii se tem unii de alții și există riscul să ne deconectăm complet refuzând să mai intrăm în contact cu oamenii, ceea ce ar putea duce la distrugerea civilizației. Asistăm mai mult la o pandemie de frică decât la o pandemie de COVID. Și ar trebui să începem să transmitem speranța tuturor, decât să transmitem frică și nesiguranță semenilor noștri”, a declarat astrologul.

A prezis coronavirusul

În vara lui 2019 acesta a publicat un clip în care a spus că în noiemebrie 2019 va apărea în lume o boală care se va răspândi pe întreaga planetă. Totodată, acesta spune că cea mai afectată de această maladie va fi China. Abhigya Anand a ajuns la această concluzie pe baza unei eclipse lunare și a alinierii planetelor.

 

Tags
Close