Extern

A trecut la cele veșnice Tommy DeVito, membru fondator al grupului The Four Seasons

Doliu în lumea muzicii. Tommy DeVito, membru fondator al grupului The Four Seasons, a trecut la cele veșnice.

Zi neagră pentru lumea muzicală. Tommy DeVito, membru fondator al grupului The Four Seasons, a trecut la cele veșnice

A trecut la cele veșnice Tommy DeVito, membru fondator al grupului The Four Seasons

Potrivit capital.ro, unul dintre cei mai buni muzicanți ai tuturor timpurilor, Tommy DeVito, membru fondator al grupului The Four Seasons, a trecut la cele veșnice. Acesta a fost răpus de nemilosul coronavirus. Potrivit CNN, acesta s-a stins avea și mari probleme de sănătate. Mesajul trist a fost dat de prietenul său cel mai bun Alfredo Nittoli. De asemenea, ceilalți doi membri fondatori ai trupei, Frankie Valli şi Bob Gaudio, au postat pe rețelele de socializare mesaje care de care mai înduioșătoare.

Cine a fost trupa Rock and Roll Hall of Fame

Trupa a lansat în această componență patru single-uri care au ajuns pe primul loc în topul american, respectiv „Sherry”, „Big Girls Don’t Cry”, „Walk Like a Man” şi „Rag Doll”. O altă piesă de succes din repertoriul trupei americane a fost „Oh, What a Night”. Mai mult, grupul The Four Seasons a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 1990. De reținut faptul că în activitatea sa muzicală, trupa a avut un mare succes în 2005 la baza unui spectacol de mare succes pe Broadway, „Jersey Boys”. În anul următor, trupa a fost extrem de fericită pentru că a fost recompensată cu patru premii Tony, inclusiv la categoria „cel mai bun musical”.

Cine a fost Tommy DeVito

Celebrul muzician DeVito s-a născut pe 19 iunie 1928 în Belleville, New Jersey. Acesta a învăţat să cânte la chitară şi a început să susţină spectacole la vârsta de opt ani. În anul 2006 Tommy DeVito a înregistrat și a lansat o compilație de cântece de folk italiene.

 

Tags
Close