Actualitate

Tăriceanu dă de pământ cu Nicușor Stan. Dă dovadă de incultură

Politicienii români au început să se dea în stambă. Tăriceanu a dat de pământ cu Nicușor Stan. Dă dovadă de incultură.

În plină campanie electorală, politicienii au început să-și arate colții. Tăriceanu a spus despre Nicușor Stan că dă dovadă de incultură.

Tăriceanu dă de pământ cu Nicușor Stan. Dă dovadă de incultură

Liderul partidului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, i-a declarat război lui Nicușor Stan. Acesta a spus că dă dovadă de incultură. Această remarcă a lui Tăriceanu a venit în contextul în care Nicușor Stan s-a opus amplasării uneireplici a Columnei lui Traian în Piața Victoriei. ”Am crezut că nu o să mai fim nevoiți să vedem campanii electorale atât de jenant de plicticoase cum a fost ultima campanie prezidențială. Dar văd că actuala campanie riscă să o bată. Ce vedem? Candidații care au în spate partide sau alianțe mari stau în tranșee, nu ies la nici o dezbatere cu un contracandidat, încercând să-și conserve avantajul dat de partidele lor care bagă milioane de euro în media și tipărituri.”, a declarat Tăriceanu.

Reacția candidatului a fost siderantă

”Vocea și ideile celor care nu avem aceleași fonduri în spate ne sunt înăbușite prin ignorare sau încercare de ridiculizare. În urmă cu ceva zile l-am auzit pe contracandidatul meu Nicușor Dan, cum lua în derâdere ideea din programul me. Prin care propun amplasarea în Piața Victoriei a unei replici a Columnei lui Traian și transformarea zonei într-o adevărată piață publică. Reacția candidatului care nu propune nimic, care a construit o alianță împotriva a ceva (…) a fost siderantă!

El zice că în loc de a amplasa Columna în piață românii care vor să o vadă nu au decât să meargă la Roma! Reacția lui vine în continuarea politicii dusă de partidul copiilor de securiști. Care nu văd cu ochi buni ideea de istorie, tradiție sau națiune.

Dacă ne-am lua după ei ar trebui să trăim în grupuri în loc de familie, să încetăm să mai credem în Dumnezeu și să renunțăm la proprietatea privată!”, a mai scris acesta.

 

 

Tags
Close