Actualitate

Tăriceanu dă de pământ cu Nicușor Dan. Umblă după comisioane

Călin Popescu Tăriceanu nu înțelege deloc intervenția lui Nicușor Dan în demolarea unor construcții ilegale din Parcul Lumea Copiilor. Umblă după comisioane.

Nicușor Dan e acuzat de Tăriceanu că umblă după comisioane. Acesta a fost deranjat de cum a intervenit Nicușor Dan în problema demolării unor construcții ilegale din Parcul Lumea Copiilor.

Tăriceanu dă de pământ cu Nicușor Dan. Umblă după comisioane

Umblă după comisioane, îl acuză Tăriceanu pe Nicușor Dan. “El, de fapt, ajungea să intre în contact cu aceşti oameni de afaceri după ce începea să-i ameninţe şi începea o negociere. Păi de ce să negociezi dacă ai legea de partea ta?

În ce calitate negociezi tu, care de patru ani eşti parlamentar? Mi se pare nefiresc. Ce să negociezi cu ăla din Parcul Lumea Copiilor care a făcut o construcţie ilegală pe care primăria vrea să o demoleze? Nu e rolul tău, ca parlamentar. Tu, ca parlamentar, poţi face o adresă prin care să atragi atenţia autorităţilor unde s-a greşit. El, de fapt, umblă după comisioane.

De ce ţi-ai retras acţiunile din instanţă? Că ai făcut o înţelegere cu ei… Un cunoscut de-al meu m-a rugat să-l pun în legătură cu Nicuşor Dan, că are un proiect imobiliar pe care voia să i-l blocheze. Şi mi-a descris exact mecanismul care a apărut acum în public”, a declarat preşedintele ALDE.

PNL-ul din prezent nu mai are nimic din cel din trecut

Potrivit RomaniaTV, Tăriceanu a spus că PNL-ul de acum nu mai are nici o legătură cu cel din trecut. “Votul în momentul de faţă are şi o componentă politică. Abundă interlopii în grădina PNL-ului. Eu am cunoscut PNL-ul ăsta bine vreme de 25 de ani. Erau oameni onorabili, nu tot felul de interlopi. Asta provine de la o goană nebună după voturi. Autorităţile poartă vina.

În Bucureşti exista şase poliţii locale plus una de Capitală unde sunt angajaţi şefi, adjuncţi, rude. Infracţionalitatea în Bucureşti am văzut ce se intampla cu ea începând de la moartea lui Emi Pian. Au desfiinţat Serviciul de Informaţii al Ministerului de Interne  (djipi) şi odată cu revenirea celor din străinătate a înflorit activitatea astea în toată ţara. Unii (interlopi – n.red.) şi-au depus candidaturi, alţii aranjează din umbră alegerile”, a mai spus liderul ALDE.

 

 

Tags
Close