Actualitate

Traian Băsescu dă de pământ cu Nicușor Dan. Eu te scot în șuturi de la Palatul Victoria

După ce Nicușor Dan a declarat că se află pe primul loc în sondaje, Traian Băsescu a dat cu el de pământ. Fostul președinte al României spune că în spatele acestor declarații stă Ludovic Orban și Dan Barna.

Sâmbătă, 19 septembrie 2020, Nicușor Dan a declarat că l-a întrecut în sondaje pe Băsescu. Acesta a dat cu el de pământ. Eu te scot în șuturi din Palatul Victoria, a spus fostul președinte.

Traian Băsescu dă de pământ cu Nicușor Dan. Eu te scot în șuturi de la Palatul Victoria

Potrivit RomaniaTV, în plină campanie electorală, Traian Băsescu a lansat cel mai violent atac la adresa lui Nicușor Dan. Fostul președinte al României a dat de pământ cu acesta: “Nenorociţii i-au legat de gât un carton mare pe care au desenat nişte cifre, au scris sub ele sondaj falsificând realitatea momentului. Să faci asta în ziua în care casele de sondaje îşi fac calibrarea şi toate partidele importante află intenţia de vot a momentului este o mare prostie. (…) Eu te scot în şuturi de la Palatul Victoria şi te las fără serviciu”.

L-au scos la plimbare prin târg, ca pe un urs

De asemenea, Băsescu spun că în spatele acestor declarații false se află nimeni alții decât Orban și Barna. „Dacă Nicuşor Dan ar fi un tânăr, l-aş compătimi pentru naivitate. Dar pentru că la 51 de ani a acceptat compromisul sulfuros al eliminării PMP din alianţa care îl susţinea la Primăria Capitalei este primul vinovat. În condiţiile în care PMP l-a propus şi îndrăznesc să spun, l-a impus ca şi candidat al dreptei. Oricum PNL nu avea cu cine defila.

În cursul zilei de sâmbătă, liderii USR şi PNL, Barna şi Orban, l-au scos la plimbare prin târg ca pe urs, pe însuşi Nicuşor Dan. Nenorociţii i-au legat de gât un carton mare pe care au desenat nişte cifre. Au scris sub ele SONDAJ falsificând realitatea momentului. Să faci asta în ziua în care casele de sondaje îşi fac calibrarea şi toate partidele importante află intenţia de vot a momentului este o mare prostie.

Că mie mi-au tăiat 10 procente este doar o încercare disperată de a redirija voturile mele. Nu se va putea pentru că sunt pe trend de creştere şi nu se ştie când şi unde mă opresc.

În cariera mea politică nu am vândut niciodată voturi

În plus, Băsescu spune că nu va renunța niciodată, în favoarea lui Nicușor Dan.

“Drama politică este că reprezentantul PNL şi al neomarxiştilor din USR este pe punctul de a pierde alegerile în favoarea unei primăriţe care este profund coruptă. Care timp de 4 ani nu a făcut nimic altceva decât să cumpere voturi cu bani din taxele bucureştenilor şi să mintă.

Barna şi Orban l-au vândut pe Nicuşor Dan înainte de începerea campaniei. Când, în ultima clipă au scos din alianţă PMP care ar fi garantat victoria dreptei. La fel cum de un an asigură guvernului Orban menţinerea la guvernare blocând moţiunile de cenzură. (…) În ce mă priveşte le-aş sugera liberalilor şi unor ziarişti şi analişti, să înceteze cu zvonurile că voi renunţa în ultima clipă în favoarea nefericitului Nicuşor Dan. În cariera mea politică nu am vândut niciodată voturi. Din respect pentru cei care mi le-au dat. Nici nu am cumpărat, din respect pentru mine”, a mai scris Băsescu.

 

 

Tags
Close