Actualitate

Soțul Andreei Esca a vândut în plină criză măști de protecție

S-a aflat în stare gravă la spital, intubat și toată lumea se întreabă cum a luat Alexandre Eram COVID 19. Mai ales că a vândut în plină criză măști de protecție.

Reclama

Firma lui Alexandre Eram, soțul Andreei Esca se numără printre firmele care au vândut în plină criză de coronavirus măști de protecție de unică folosință.

Soțul Andreei Esca a vândut în plină criză măști de protecție

În plină criză de coronavirus, soțul Andreei Esca, Alexandre Eram s-a numărat printre puținele firme care au făcut afaceri cu Ministerul Sănătății. Despre el se spune că a vândut în plină criză sute de măști de protecție. Mai mult, acesta a fost acuzat că le vinde la suprapreț, tocmai pentru a-și rotunji veniturile.

Reclama

Și e vorba de 20 lei/mască, pe care le-a vândut în plină criză. De altfel, Sonya Mod, firma lui Eram, apare pe  Agenției Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale drept o unitate acreditată pentru fabricarea măștilor faciale de unică folosință. În plus, se spune că aceasta poate produce în jur de 140.000 de măști pe săptămână. Dar firma produce și comercializează și produse textile și cosmetice.

Cum și-a cunoscut Andreea Esca soțul

Cu ceva timp în urmă, Andreea Esca a mărturisit că i-a fost foarte greu să aibă o relație cu Alexandre Eram. Cei doi sunt căsătoriți din aprilie 2000 și nași le-au fost Ana și George Copos. Iată ce a mărturisit vedeta PROTV în revista Tango:

„L-am văzut printre oameni și mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut așa de frumos și am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. (…) La un moment dat l-am invitat la jurnal. N-a venit, a zis că nu poate. (…) Peste câteva luni, m-am dus la o petrecere la Vox Maris, cu prietenul meu care mă adusese la Soti…

Cum stăteam noi la masă, pe cine văd? Pe el. Era cu un prieten! Când l-am văzut, a fost groaznic, s-a reactivat totul, că eu nu sunt în stare să abandonez! L-am văzut şi i-am zis că mi-a rămas dator, că nu a venit la jurnal. O să vin, a zis el. I-am spus eu când să vină şi am plecat.

Dar în ziua aia nu a venit! Atunci am zis: Gata! Dar am primit un fax haios, cu un desen cu un om care îşi smulgea părul din cap şi în care scria că îi pare rău că nu a putut să ajungă. Era chiar foarte haios scris. Şi a doua zi a venit după jurnal şi m-a aşteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant şi, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am rămas împreună”, a povestit atunci Esca.

 

TOP STIRI

Reclama
Tags
Close