Actualitate

Soțul Andreei Esca e plin de datorii

Aflat în spital, soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, e plin de datorii.

Reclama

În contextul în care trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale din punct de vedere al sănătății, soțul Andreei Esca e plin de datorii.

Soțul Andreei Esca e plin de datorii

Potrivit wowbizz.ro, familia prezentatoarei PROTV, Andreea Esca trece prin momente grele. Soțul acesteia, Alexandre Eram e plin de datorii, sursele vorbind despre o gaură financiară de aproximativ 2,5 milioane de euro.

Reclama

Omul de afaceri deține de mai mulți ani pe piață mai multe magazine în mai multe mall-uri din țară. De altfel, se aude că firma sa, Sonya Mod SA ar avea probleme cu bani chiar din anul 2012, înregistrând pierde de câteva sute mii de euro.

Singurul an când se pare lui Alexandre Eram i-a mers mai bine financiar a fost anul 2017, când firma a sa a avut profit. În 2019, situația a fost una dezastruoasă, compania înregistrând pierderi și datorii în valoare de aproximativ 2,5 milioane de euro.

 A fost la un pas să-și piardă viața

Alexandre Eram a fost diagnosticat cu COVID 19 și la un pas să-și piardă viața. „Nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment când eram foarte panicată. Fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc acelora care m-au privit ca pe un om.

Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Atât am putut să duc. Sunt un om! (…) Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine. Doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații. (…) Pentru soțul meu a fost mai grav.

Alex e un om care face sport, nu fumează, are 50 de ani. A ajuns la Terapie Intensivă. Nu înțelegeam cum a cedat organismul unui om atât de puternic, care face toate sporturile extreme. Plămânii lui au fost atât de afectați într-un timp atât de scurt și a ajuns la Terapie Intensivă foarte repede, unde a stat foarte multe zile”, a declarat Andreea Esca, într-un interviu dat colegului său, Cosmin Stan.

 

 

TOP STIRI

Reclama
Tags
Close