Actualitate

Primăria Capitalei nu poate fi condusă în stilul Elena Ceauşescu. Este prima declarație a lui Nicușor Dan

La doar câteva minute după ce a câștigat funcția de primar al Capitalei, Nicușor Dan a dat prima declarație. Primăria Capitalei nu poate fi condusă în stilul Elena Ceauşescu.

A fost extrem de bucuros că a devenit victorios și a făcut prima declarație. Nicușor dan spune că Primăria Capitalei nu poate fi condusă în stilul Elena Ceauşescu.

Primăria Capitalei nu poate fi condusă în stilul Elena Ceauşescu. Este prima declarație a lui Nicușor Dan

Acesta le-a mulțumit tuturor bucureștenilor care l-au votat și le-a promis că nu va conduce Primăria Capitalei în stilul Elena Ceaușescu. Iată care a fost prima declarație a lui Nicușor Dan.

“Astăzi este ziua de naştere a noului Bucureşti. Am încredere că după numărarea voturilor voi fi primarul Capitalei. Din momentul învestirii, vom începe construcţia noului Bucureşti. Le mulţumesc bucureştenilor care au votat azi. Le mulţumesc că s-aui implicat pentru viitorul lor şi le mulţumesc că ne-au dat încredere în ciuda campaniei murdare care s-a desfăşurat împotriva noastră. Sunt mai bucuros pentru bucuria voastră decât pentru propria mea bucurie.

Vreau să îi asigur pe bucureşteni că vom colabora cu ei, vom colabora cu mediul de afaceri, cu asociaţiile profesionale, cu specialiştii, cu ONG-urile. Trăim într-o lume complexă şi Primăria Capitalei nu poate fi condusă în stilul Elena Ceauşescu. Vreau să vă obişnuiţi de acum cu ideea că Primăria Capitalei este partenerul vostru”, a declarat Nicuşor Dan.

Potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS – Avangarde, candidatul independent Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi Alianţa USR PLUS, a obţinut, duminică, 47,2% din voturile bucureştenilor pentru funcţia de primar general al Capitalei, iar actualul edil Gabriela Firea, candidatul PSD, a fost creditată cu 39%.”, a declarat viitorul primar al Capitalei.

Firea nu se lasă

Potrivit Romania TV, chiar dacă știe că a fost învinsă, Gabriela Firea le-a spus tuturor că rezultatele finale vor fi mâine dimineață. “Cu puţin timp în urmă s-au închis urenele de vor. Tradiţional şi din experienţele ulteriore, dimineaţă vom ştii rezultatul real. Orice cifră care se anunţă în această seară nu au cum să fie cifre oficiale. Le luam ca atare, dar aceast lucru nu înseamna că asa este. Le transmit colegilor mei să fie atenţi cum numără voturile. (…)

Repet, trebuie să mă mai nasc o dată ca să fac o astfel de campanie care nu face cinste nimănui. Eu m-am axat pe prezentarea situaţiei în care am preluat Bucureştiul, ce am reuşit să rezolv şi ce ar urma pe anii următori. (…) Indiferent de rezultatul votului, fiecare om va fi judecat după acest moment. (…) S-a vorbit despre domnul Dragnea, care ştim unde este. Doi ani de zile am fost printre puţinii colegi care s-a luptat cu ceea ce făcea dînsul. Acum sunt omul lui Dragnea, s-a uitat tot. M-au asociat cu 10 august deşi nu am avut nici o legătură. Am atras atenţia şi nu este o glumă căm domnul Dan doreşte să facă un audit să reducă subvenţiile. Se pare că nici acest lucru nu a interesat pe multă lume”, a declarat Gabriela Firea.

 

 

Tags
Close