Actualitate

Gabriela Firea aruncă bomba: Inspectorii numiți politic îi amenință pe profesori

Primarul general al Capitalei e neagră de supărare. Aceasta a declarat că inspectorii numiți politic îi amenință pe profesori. Cine va merge să se testeze gratuit de coronavirus, va fi dat afară.

Inspectorii numiți politic îi amenință pe profesori. Potrivit Gabrielei Firea, cine va merge să se testeze gratuit, va fi dat afară.

Gabriela Firea aruncă bomba: Inspectorii numiți politic îi amenință pe profesori

Șoc și groază pentru Gabriela Firea. Primarul general al Capitalei spune că inspectorii numiți politic îi amenință pe profesori să nu testeze gratuit de coronavirus. Cine nu respectă ordinele, urmează să fie dat afară. „Acum am inaugurat testele pentru cadrele didactice si pentru copiii care au simptome dimineata la triaj. Ne cauta profesorii si ne spun ca inspectorii numiti politic îi ameninta ca daca merg la testele lui Firea îi dau afara, ca sa vedeti la ce s-a ajuns. De parca ar fi testele mele, nu teste PCR, prin care putem sa testam 5.000 de persoane pe zi.

Îi terorizează pe profesori, în loc să fie îndemnați să se testeze, pentru că e în beneficiul lor, al copiilor, al tuturor. Doar păstrează aparențele până luni, să nu fie sancționați foarte tare la vot”, a declarat Gabriela Firea la RomaniaTV.

Firea a anunțat că elevii și profesorii se pot testa gratuit

Cu puțin timp în urmă aceeași Gabriela Firea a anunțat că atât elevii cât și profesorii se pot testa gratuit de coronavirus. „250.000 de elevi si 24.000 de profesori si personal auxiliar din unitatile de invatamant din Capitala se pot testa gratuit prin programul derulat de Primaria Capitalei. Am fost astazi la clinica Lotus-Med, una din clinicile afiliate programului „Testăm pentru a salva economia și locurile de muncă” derulat de Primaria Capitalei, prin ASSMB, unde s-au înscris pentru testare primele cadre didactice.

Invit toate cadrele didactice și personalul auxiliar din unitățile de învățământ din ciclul preșcolar, primar, gimnazial și liceal din Bucuresti să se înscrie în programul derulat de Primăria Capitalei.  Pentru a se testa, gratuit, cu aparate Real Time PCR! Aplicația unde se pot face înscrierile online este https://testamcovid.assmb.ro. Este pagina de Internet dedicată proiectului ‘Testăm pentru a salva economia și locurile de muncă. (…) Avem o capacitate de testare de 5.000 de teste Real Time PCR pe zi. Iar în București, în școli private și de stat, sunt 24.000 de profesori”, a declarat în acel moment primarul Capitalei.

 

 

 

Close