Actualitate

Nimeni nu s-ar fi gândit. În ce casă locuiește Jador

E cel mai în vogă cântăreț din România, dar nimeni nu știe în ce casă locuiește Jador. Fanii vor fi șocați când vor afla.

A rupt Youtube-ul în două, dar toată lumea a rămas fără cuvinte când s-a aflat în ce casă stă Jador.

Nimeni nu s-ar fi gândit. În ce casă locuiește Jador

Este unul dintre cei mai bine plătiți artiști ai momentului, dar toată lumea e șocată în ce casă locuiește Jador. Nu, nu e vorba de vreo vilă care se întoarce după soare. E o garsonieră simplă. Invitat la emisiunea Acces direct, acesta le-a arătat reporterilor modesta sa locuință, dar și dulapurile în care își ține încălțămintea de mii de euro.

De altfel, el a spus că e certat de mama lui pentru că aruncă cu banii pe adidași. Dar nu e de ajuns că am avut adidași rupți toată viața? Acum să îm iau și eu o pereche, a mărturisit artistul.

Cere 4000 de euro pentru o oră și jumătate de program

Artistul câștigă foarte bine la evenimente. El cere 4000 de euro pentru un program de o oră și jumătate. Jador rămâne cu jumătate din bani, după ce își plătește formația. Sursele spun că ar avea chiar și zece evenimente pe lună, așa că nu are deloc probleme cu banii.

Este licențiat în economie

Chiar dacă este cântăreț, Jador nu și-a neglijat niciodată studiile. Înainte de a deveni celebru, el a postat un mesaj pe facebook: „Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați în Economie și, în curând, și masterand! (…) Provin dintr-o familie modestă din Bacău, am avut o copilărie grea, dar totuşi frumoasă.

Sunt masterand în cadrul ASE-ului şi cânt la evenimente!”. Jador, pe numele său adevărat Remus Ionuț Dumitrescu, este originar din Bacău și absolvent al Academiei de Studii Economie, Facultatea de Relații Economice Internaționale.

 

Close