Actualitate

Jador s-ar putea întoarce la Puterea Dragostei

Cântărețul a anunțat că ar participa la sezonul 3 al emisiunii matrimoniale.

Jador s-ar putea întoarce la emisiunea de pe Kanal D, după cum a mărturisit chiar el. Se pare că artistul ar vrea să meargă din nou în casă nu pentru o concurentă, ci pentru noua prezentatoare a show-ului, Cristina Mihaela.

Jador s-ar putea întoarce în emisiune

În primele două sezoane ale emisiunii de pe Kanal D, artistul a fost cel mai popular concurent. Acum, Jador ar putea reveni în casa Puterea Dragostei. Acesta nu a reușit să își găsească marea iubire în trecut, deși a încercat o relație cu Simina, dar și cu Ella.

„Nu aș refuza să mă întorc în emisiune. Pentru mine, a fost o rampă de lansare și nu voi putea să uit niciodată asta. Puterea Dragostei m-a ajutat să devin artistul de azi. Fără acest show, mi-ar fi fost foarte dificil”, a spus Jador, pentru wowbiz.

Ce spune despre Simina și Ella

Cântărețul își amintește de întâmplările din casă, multe dintre ele fiind foarte dureroase. „Am iubit-o pe Simina, dar nu au fost să fie sentimente până la capăt. Chiar și așa, nu regret nimic, din ce am simțit pentru ea au apărut multe melodii care au avut mare succes la oameni!

Referitor la Ella, aici, situația a fost mai complicată. A fost o legătură cu suișuri și coborâșuri, cu numeroase reproșuri și neîncredere. Din cauza asta poate nu am rămas împreună, însă viața merge înainte”, a adăugat Jador.

Artistul ar reveni în emisiune, pentru prezentatoare

„M-aș mai duce la show, dar pentru Cristina Mihaela, noua prezentatoare. Este foarte frumoasă, chiar mi-a atras atenția. Lăsând la o parte frumusețea, pare și o persoană sensibilă, fină, chiar așa cum îmi place mie să fie o femeie. Ea este motivul de a intra în emisiune”, a declarat cântărețul.

În urmă cu câteva zile, Jador a vorbit și despre Andreea Mantea, fosta prezentatoare a emisiunii. Acesta a spus că o admiră foarte mult și că a fost ajutat de ea în mai multe rânduri.

Tags
Close