Actualitate

Margherita e distrusă. S-a aflat că a consumat cocaină, morfină și benzodiazepine

Fiica lui Viorica și Ioniță de la Clejani are probleme grave. Potrivit specialiștilor Institutului Național de Medicină Legală, vedeta a consumat cocaină, morfină și benzodiazepine.

A tot încercat să se ferească, dar s-a dovedit că Margherita nu a spus adevărul. Acum s-a aflat totul. Cântăreața a consumat cocaină, morfină și benzodiazepine.

Margherita e distrusă. S-a aflat că a consumat cocaină, morfină și benzodiazepine

Margherita trece prin cele mai grele momente ale vieții sale. Chiar dacă a încercat să spună că e curată ca lacrima, s-a aflat totul. Fiica lui Viorica și Ioniță de la Clejani a consumat cocaină, morfină și benzodiazepine. Povestea a început în luna mai, când aceasta a provocat un accident rutier. Atunci polițiștii au testat-o cu aparatul Drugtest, dar au cerut și analize suplimentare la INML. A venit și rezultatul final, care le va da viața peste cap Clejanilor. Margherita a consumat cocaină, morfină și benzodiazepine.

viorica si ionita

În sângele cântăreței s-au mai descoperit și alte substanțe

De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, în sângele Margheritei au fost găsite și alte substanțe, respectiv codeine, oxazepam și paracetamol. Potrivit specialiștilor nordazepamul este un medicament care se folosește împotriva anxietății. Cât privește cocaine, este în acest moment unul dintre cele mai răspândite droguri și provoacă dependență, Mai mult benzodiazepinele au efect tranchilizant în tratarea psihozei, iar codeina este similară morfinei.

Testul la INML, achitat de Brigata Rutieră

Chiar dacă nu au avut niciodată probleme cu banii, soții Viorica și Ioniță de la Clejani au refuzat de două ori să plătească testul la INML. În aceste condiții, reprezentanții Brigăzii Rutiere s-au văzut nevoiți să scoată 1200 de lei. La acel moment, Margherita a fost susținută de tatăl său: “O apăr pe Margherita pentru că e fata mea și nu a făcut nimic grav. Suntem un brand puternic și vom trece și peste această încercare a vieții”. Margherita are și dosar penal și carnetul suspendat. Se pare însă că pe cântăreață nu o deranjează acest lucru, întrucât pare mai fericită ca niciodată.

Tags
Close