Actualitate

Șoc! Margherita de la Clejani ar fi consumat cocaină

Dezastru în familia Clejanilor. Potrivit RTV, Margherita ar fi consumat cocaină. Cântăreața a luat un cocktail de stupefiante.

Scandalul legat de consumul de droguri al Margheritei de la Clejani e departe de a se fi terminat. Se pare că aceasta ar fi consumat cocaină.

Șoc! Margherita de la Clejani ar fi consumat cocaină

Surprinzător pentru toți cei care cunosc, Viorica și Ioniță de la Clejani au refuzat în două rânduri să plătească testul de la IML. Drept urmare, banii ar fi dați de Brigada Rutieră. E vorba de suma de 1200 de lei pentru a primi rezultatelor probelor biologice ale artistei. Se crede însă că aceasta ar fi consumat cocaină, aceasta substanță făcând parte dintr-un cocktail de stupefiante pe care artista le-a luat. Marți, 28 iulie 2020, Margherita urmează să meargă la Brigada Rutieră pentru a primi rezultatele examenului toxicologic.

Va avea permisul suspendat în continuare

Povestea Margheritei și a stupefiantelor a început în luna mai, când aceasta a fost implicată într-un accident. La fața locului, artistei i s-a făcut un test și s-a constatat că aceasta luase droguri înainte să se urce la volan. Deși a fost pusă în fața faptului împlinit, Margherita a negat acest lucru.

„Îmi trăiesc viața în stil american”

După accident, cântăreața nu a avut nici un fel de remușcări, ci părea că trăiește într-un film: „Din punctul meu de vedere viața este într-o continuă schimbare și cred că toate sunt potrivite la timpul lor, important e să urmezi direcția care te face fericit. În viață contează să fii fericit. (…)

Cu toții pornim dintr-un loc, important e unde ajungem. Cum viața este o continuă aventură, surpriză, eu sunt un om pozitiv. Îmi trăiesc viața așa cum îmi doresc, pe stil american”. Surse din anturajul familiei Clejani spun că părinții s-au plâns de multe ori de Margherita. Ca să o responsabilizeze, Viorica și Ioniță i-au cumpărat un apartament de 100.000 de euro. De asemenea, aceștia i-au făcut și o afacere, în valoare de 30.000 de euro.

 

Tags
Close