Actualitate

Irina Loghin s-a vindecat de coronavirus și a luat o hotărâre

A trecut prin momente grele când s-a îmbolnăvit de coronavirus. Acum, îndrăgita cântăreață a luat o hotărâre.

S-a vindecat de coronavirus, acum a luat o hotărâre. Irina Loghin îi așteaptă pe toți cei care o iubesc la un primul spectacol după perioada de izolare în aer liberIrina Loghin s-a vindecat de coronavirus și a luat o hotărâre

Irina Loghin s-a vindecat de coronavirus și a luat o hotărâre

Cântăreața mult îndrăgită Irina Loghin s-a vindecat de coronavirus și abia așteaptă să le cânte românilor. Artista va avea un spectacol în aer liber la un domeniu popular turistic din munții Buzăului, cu respectarea tuturor condițiilor. Astfel, spectacolul va avea loc pe o terasă deosebită a Domeniului Gîrbea din localitatea montană Bârsca Chiojdului, foarte aproape de cascada Șipot.

Spectacolul va fi deschis de Florin Decuseasă

Potrivit evz.ro, solistul Florin Decuseară va fi cel care va deschide spectacolul. Cei care vor să se distreze o vor putea face cu Florin petrescu, alias Axinte, el fiind și organizatorul evenimentului. „Vă aștept! Să ne petrecem cum numai noi prahovenii știm! Vă iubesc!”, a declarat Irina Loghin.

Artista le-a spus fanilor săi că s-a infectat cu virusul

La începutul lunii, Irina Loghin le-a spus fanilor săi că a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Din nefericire, prin același lucru au trecut și soțul artistei, dar și fiul ei, Ciprian. Singurul lucru bun este faptul că artista a avut o formă ușoară a bolii. Chiar dacă nu a avut nici un fel de simptome, Irina Loghin și-a făcut testul din proprie iniţiativă. După două teste care au ieșit pozitive, aceasta a decis să se interneze în spital. Ea crede că a luat virusul de pe litoral.

”Dragii mei, după cum probabil ați aflat, am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vreau să va asigur pe toți că sunt bine, că nu am avut și nu am absolut nici un simptom. Iar radiografia pulmonară și toate analizele de sânge au ieșit în regulă. Mi-am făcut testul din proprie inițiativă, fiind a treia oară când îl fac, la distanță de o lună. Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul ca rezultatul să fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubește și m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli. Cu emoții în suflet v-am simțit aproape în aceste zile”, a declarat artista pentru fanii săi

 

Tags
Close