Actualitate

Irina Loghin s-a vindecat de coronavirus

Îndrăgita cântăreață Irina Loghin e fericită. S-a vindecat de coronavirus. Ce mesaj le-a transmis fanilor săi.

A fost diagnosticată cu coronavirus la vârsta de 81 de ani. Irina Loghin s-a vindecat repede și le-a dat fanilor un mesaj emoționant.

Irina Loghin s-a vindecat de coronavirus

A avut toată viața grijă de sănătatea ei, dar coronavirusul nu a ocolit-o. Potrivit RomaniaTV, cântăreața Irina Loghin, în vârstă de 81 de ani, s-a vindecat. „Dragii mei, după cum probabil aţi aflat, am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vreau să vă asigur pe toţi că sunt bine, că nu am avut şi nu am absolut nici un simptom, iar radiografia pulmonară şi toate analizele de sânge au ieşit în regulă.

Mi-am făcut testul din proprie iniţiativă, fiind a treia oară când îl fac, la distanţă de o lună. Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul ca rezultatul să fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubeşte şi m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli. Cu emoţie în suflet v-am simţit aproape în aceste zile”, a scris vedeta pe facebook.

Va avea primul spectacol

Irina a declarat totodată că în curând va avea primul său spectacol după șase luni și e extrem de fericită. Cu coronavirus au fost infectați totodată soțul cântăreței, fiul și nora. Cu ceva timp în urmă Irina Loghin și-a amintit de momentul în care și-a cunoscut soțul, pe renumitul luptător la lupte greco-romane, Ion Cernea. „Sportiv fiind, mergeam la Centrul de pregătire 23 August.

Vizavi de centru locuia cântăreţul Benone Sinulescu, pe care l-am cunoscut şi ne-am împrietenit, mergeam împreună la spectacolele de la Ansamblul Ciocârlia. Irina venise cam de un an-doi la Ansamblul Ministerului de Interne. Aşa ne-am cunoscut”, a povestit soțul Irinei Loghin. Cei doi s-au căsătorit  Ei s-au cununat la primărie pe 6 martie 1975, când interpreta avea 36 de ani și era însărcinată în șapte luni cu primul lor copil, Ciprian.

 

Tags
Close