Actualitate

George Burcea, declarații dure despre o nouă relație. Am tot dreptul să fac ce vreau

De când s-a despărțit de Andreea Bălan, George Burcea s-a liniștit, iar acum are parte, se pare de o nouă relație. Am tot dreptul să fac ce vreau.

Trăiește un nou episod din viața lui, este alt om și spune că are noi reguli după care merge în viață. Am tot dreptul să fac ce vreau.

George Burcea, declarații dure despre o nouă relație. Am tot dreptul să fac ce vreau

Fanii sunt curioși să știe dacă George Burcea are acum o nouă relație după despărțirea de Andreea Bălan. Actorul e ferm în declarații: Am tot dreptul să fac ce vreau. Acesta a dat un interviu pentru click.ro și a vorbit despre cât de încurcată este iubirea. Se pare că s-a vindecat de relația pe care a avut-o cu cântăreața și spune că e pregătit să intre din nou într-o relație. „Cred că niciodată nu suntem pregătiți să ne îndrăgostim, să facem copii, nuntă și alte nebunii, dar după cum spuneam – dragostea-i frumoasă când poposește în sufletul tău fără să o chemi disperat”.

Se consideră un om liber și sănătos

Chiar dacă încă nu s-a pronunțat divorțul între el și Andreea Bălan, actorul se bucură că este un om liber și mai ales sănătos și are tot dreptul să trăiască așa cum își dorește.  „Sunt tănâr, sănătos, liber și am tot dreptul să fac ce vreau, cu cine vreau și unde vreau. Eu nu trăiesc pentru oameni, eu trăiesc pentru sufletul meu”, a declarat George Burcea.

Unul dintre motivele de divorț a fost faptul că a fost prins cu droguri

Situația dintre Andreea Bălan și George Burcea se pare că ținea de ceva vreme. Motivul principal a fost, se pare, comportamentul actorului dar și faptul că s-a descoperit că acesta consuma droguri. Mai mult decât atât, George Burcea spune că nu mai putea sta lângă cântăreață, pentru că nu o mai iubește.

 

Tags
Close