Actualitate

George Burcea are tatuaj cu Andreea Bălan

Chiar dacă s-a despărțit de cântăreața Andreea Bălan, George Burcea nu a uitat-o. Acesta a făcut dezvăluiri de suflet, menționând că are tatuaj cu fosta sa soție.

Amintirile îl urmăresc pe George Burcea. Acesta spune că are tatuaj cu fosta sa soție și spune că nu îl va șterge niciodată.

George Burcea are tatuaj cu Andreea Bălan

Potrivit RomaniaTV, actorul George Burcea și-a deschis sufletul vizavi de copiii săi și relația pe care a avut-o cu Andreea Bălan. „Am două tatuaje cu fetele mele, cu invitaţia de la nuntă şi botez. Am şi un tatuaj cu mine şi soţia. Andreea va exista pentru mine mereu, e mama copiilor mei. Iar acest tatuaj e aici mereu, nu am făcut acest tatuaj ca să îl şterg, dacă mă despart de ea. (…) În momentul în care ai un backround asemănător ca al meu, adică unde o familie se destramă, rata să destrami familia la rândul tău este destul de mare”, a declarat George Burcea.

S-a sărutat cu prezentatoarea Viviana Sposub

Aflați în concurs la emisiunea Ferma de la ProTV, George și Viviana Sposub s-au sărutat pătimaș. Cei doi sunt din Botoșani și se pare că se cunoșteau dinainte de emisiune. Mai mult, sursele spun că e posibil ca actorul să fie avut relații extraconjungale atunci când era căsătorit cu Andreea Bălan.

Sursele spun că Andreea ar fi încercat să facă tot posibilul ca cei doi să nu se despartă, însă hotărârea i-a aparținut actorului.  “Nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu vrea să mai fie acolo și vrea altceva. Sau cineva care este într-o zonă cu niște traume și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă (…) Nu am mai avut ce să salvez… El a vrut să aibă altă viață. În viața în care era cu noi nu se mai regăsea și se simțea nefericit”, a menționat atunci cântăreața.

 

Tags
Close