Actualitate

Gabriela Firea îi liniștește pe bucureșteni. Luni va fi apă caldă pentru toată lumea

După aproape patru luni în care întreg Bucureștiul a suferit enorm din cauza lipsei calde, Gabriela Firea vine cu anunțul mult așteptat. Luni va fi apă caldă pentru toată lumea.

Luni va fi apă caldă pentru toată lumea spune Gabriela Firea. Primarul Capitalei îi acuză pe cei de la Ministerul Energiei au ținut în revizie CET-urile. Motivul? Bucureștenii să se supere pe Firea.

Gabriela Firea îi liniștește pe bucureșteni. Luni va fi apă caldă pentru toată lumea

Primarul general al Capitalei spune că bucureștenii nu au avut apă caldă toată vara din cauza Ministerului Energiei. Dar îi asigură pe bucureșteni că de luni va fi apă caldă pentru toată lumea. „Patru ani de zile am spus de câte ori am avut ocazia şi de câte ori am fost primită la televiziuni că problemele grave ale Capitalei nu au cum să fie rezolvate doar de către primarul general.

Și nici de primarii de sectoare. Pentru că sunt probleme structurale şi depind de ministere care aparţin Guvernului. Centura este la Ministerul Transporturilor, deci la Guvern. Însemnând traficul sufocant, poluarea, gropile de gunoi sunt avizate, autorizate de către Ministerul Mediului. (…) Toată vara Guvernul, prin Ministerul Energiei, a ţinut în revizie CET-urile intenţionat pentru ca bucureştenii să se supere pe Gabriela Firea. Luni va fi peste tot apă caldă că aşa a promis USR-ul. Votaţi-ne că noi dăm apă caldă de luni, prin ţevile acestea de 60 de ani”, a spus Gabriela Firea la RomaniaTV.

Firea i-a mulțumit lui Orban

Deși a spus că nu vrea să fie sarcastică, Firea spune că îi mulțumește Guvernului. Motivul? I s-a dat dreptate când a spus că problemele pot fi rezolvate cu ajutorul Executivului. Deci domnul prim ministru – şi vreau să-i transmit mulţumirile mele în această seară, nu sunt, repet, deloc sarcastică – în sfârşit ce spun eu de patru ani că dacă avem blocaje de la Guvern nu putem să rezolvăm, odată pentru totdeauna, pentru numele lui Dumnezeu, problemele din Capitală, centură, deci trafic,

Elcen, deci apă caldă, gropile de gunoi pentru mediu, a venit şi a spus cu guriţa lui, că Dumnezeu nu doarme niciodată, a venit şi a spus senin la microfon: «problemele majore ale Capitalei ţin de implicarea Guvernului». Îi mulţumesc premierului că după patru ani de zile mi-a dat dreptate şi unde a dat câteva palme săptămâna acesta candidatul său, dumnealui a venit cu un balsam. Deci vreau să-i mulţumesc, repet, şi în sfârşit s-a făcut dreptate”, a declarat primarul general al Capitalei.

 

Tags
Close