Actualitate

Gabriela Cristea, acuzată că își editează pozele ca să pară mai slabă

E una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, dar acum e acuzată că își editează pozele ca să pară mai slabă.

A slăbit 25 de kilograme și regimul pare că dă rezultate. Acum, Gabriela Crista e acuzată că își editează pozele ca să pară mai slabă.

Gabriela Cristea criticată grav de fani. Acuzată că își editează pozele ca să pară mai slabă

De când a născut cele două fetițe, Gabriela Cristea se luptă cu kilogramele în plus. a A ținut mereu diete, a reușit să slăbească, dar e acuzată că își editează pozele ca să pară mai slabă. Internauții spun că Gabriela folosește Photoshop-ul ca să demonstreze că are o siluetă trasă ca prin inel. În felul acesta, ea reușește să arate tuturor că arată așa cum a visat. Internauții însă au observat că atunci când e invitată la televizini, Gabriela Cristea nu e nici pe departe atât de slabă pe cât vrea să pară. Aceștia au observat o diferență foarte mare între fotografiile postate online și cum arată de fapt, în realitate.

Care a fost marele ei secret

Gabriela Cristea a povestit și care este secretul ei ca să arate atât de bine: „M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi, împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține. Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme. (…) Pe lângă asta beau minim 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport, pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer!”

Care este meniul vedetei pentru o zi

Totodată, Gabriela Cristea a spus tuturor care este meniul vedetei pentru o zi: „De dimineață trebuia să mănânc sana cu 2 biscuți de ovăz, la gustare aveam ananas. La 13.30 am avut o salată de ton. La 4 aveam niște migdale și la ora 18.30 aveam mămăligă cu brânză.

Sâmbăta și duminica mănânc mai sofisticat, am mâncat creveți. Am slăbit 6 kilograme și aș mai vrea încă pe atât. Dacă mai slăbesc încă 6 kilograme sunt foarte bine”.

 

 

 

Tags
Close