Actualitate

Gabriela Cristea revine la TV! Ce emisiune va prezenta

Celebra prezentatoare TV se întoarce pe micile ecrane, aflându-se deja în negocieri cu Antena 1.

Reclama

Gabriela Cristea revine la TV, purtând deja discuții cu Antena 1 pentru a îi lua locul Dianei Dumitrescu, la emisiunea „Mireasa”. Celebra prezentatoare este liberă de contract, după ce a rămas fără show-ul matrimonial „Like a Star”, de la Antena Stars.

Gabriela Cristea revine la TV

Vedeta își pregătește revenirea pe micile ecrane, aflându-se deja în negocieri pentru preluarea emisiunii „Mireasa”, anunță wowbiz.ro. Astfel, Gabriela Cristea i-ar lua locul Dianei Dumitrescu. De asemenea, prezentatoarea a anunțat că sunt șanse mari ca din toamna să reapară în televiziune. Ea nu a oferit însă detalii referitoare la acest lucru.

Reclama

„Deocamdată nimeni nu poate să îți facă o ofertă concretă acum, abia au început discuțiile, pentru că încă nu se știe sub ce formă se vor relua proiectele. Eu îmi doresc un proiect mare, cu persoane care să stea în sală, cu public, și e destul de complicat.

Oamenii sunt dispuși să lucreze cu mine, am primit invitații la discuții, dar asta nu înseamnă că se concretizează ceva. Oricum, dacă îți spune cineva că se concretizează ceva, nu e realist.

Sunt puține proiecte care merg în momentul ăsta. Legat de revenire, cred că în septembrie va fi. În ceea ce privește dorul, da, îmi este dor să muncesc, îmi este dor să fac și altceva în afară să mă ocup de casă și de grădinărit și trebuie să recunosc că îmi doresc ca, o dată la câteva zile, să ies și să mai fac și altceva decât să stau în casă”, spunea Gabriela Cristea, acum câteva săptămâni.

Vedeta a depus eforturi considerabile pentru a slăbi

Gabriela este o persoană activă pe platformele de socializare, ținându-și urmăritorii la curent în permanență cu dieta sa, dar și cu viața de familie. Femeia a reușit să dea jos mai mult de 25 de kilograme.

Gabriela postează des imagini cu fetele ei, cu Tavi și de la diverse evenimente din familia sa. Aceasta a spus în repetate rânduri că îi este dor de televiziune.

TOP STIRI

Reclama
Tags
Close