Actualitate

De ce nu a avut niciodată copii celebrul astrolog Neti Sandu

Are o carieră de invidiat, însă până și astrologul Neti Sandu are o durere în suflet. De ce nu a avut niciodată copii celebrul astrolog Neti Sandu.

Are un regret, pe care acum l-a mărturisit. De ce nu a avut niciodată copii celebrul astrolog Neti Sandu.

De ce nu a avut niciodată copii celebrul astrolog Neti Sandu

La tinerețe s-a gândit că-i va fi greu să-i crească. Acesta e unul dintre motivele pentru care Neti Sandu nu a avut niciodată copii. “Sincer, îmi pare rău că nu am copii, dar la tinerețe mă gândeam că va fi greu să-i fac. Acum constat că era bine să fi avut. Resimt că nu îi am, dar, în tinerețe, nu am fost în stare să-i fac, nu că n-aș fi putut. Am considerat că nu era momentul și cred că aș fi greșit foarte tare cu educația lor. Foarte târziu am aflat cum trebuie să crești un copil. Eu vin dintr-o perioadă în care lucrurile stăteau cu totul altfel față de cum sunt acum. Atunci nu aveam acces la nimic”, a declarat aceasta pentru revista unica.

Astrologul spune ce se va întâmpla în 2021

Potrivit astrologului, deși avem probleme cu pandemia de coronavirus, trebuie să privim înainte cu multă speranță. “Am putea să învățăm să fim mai eficienți, mai economi, mai reținuți, mai interiorizați, să ne focalizăm pe interiorul nostru, să-l explorăm mai mult, să ne lipsim de lucrurile care sunt de paradă, de fațadă! Și uite cum într-un an cu accent pe multiplicare, 2020, noi învățăm reducția 2020 – zerourile ne învață să tăiem din tumult. Adică avem 20+20, dar de fapt avem 2(0)+2(0)= adică 4.

Dar 22 e număr maestru! Și-l putem folosi ca pe un AS în mânecă și să câștigăm partida!

În continuare urmează o reașezare, cu eforturi și consum fizic, nervos și financiar ca să clădim ceva care să fie platforma de stabilitate! Sunt restanțe de care trebuie musai să scăpăm și să avem grijă să nu ne afecteze psihic, nervos! Marte retrogradează în Berbec – zodia capului și a sistemului nervos! Și va fi în opoziție cu Balanța – zodia căsniciei și a finanțelor! Să păstrăm echilibrul! Asta trebuie să facem!

Anul viitor Jupiter va intra în zodia Vărsătorului, zodia României, și ar trebui să ne găsim rostul și locul! Saturn va păși și el în Vărsător și, împreună cu Jupiter, va crea o altă normalitate, un alt modus vivendi! Regulile vor fi altele, dar și starea noastră va fi alta! O să fim ceva mai flexibili! Da! Trebuie privit cu speranță! În orice rău e și un bine! Trebuie doar să-l vezi!”, a declarat Neti Sandu.

Tags
Close