Actualitate

Coronavirusul a răpus prima vedetă de muzică populară românească

Cântăreții de muzică populară românească sunt șocați. Coronavirusul a răpus un coleg drag. Vasile Barani a trecut la ceruri.

Doliu uriaș în muzica populară românească. Coronavirusul a răpus un excepțional artist, marmaureșeanul Vasile Barani.

Coronavirusul a răpus prima vedetă de muzică populară românească

S-a stins din viață cu puțin timp în urmă. Coronavirusul a răpus un om și un solist de excepție. De acum, maramureșeanul Vasile Barani va cânta din ceruri. Potrivit ciao.ro, acesta se confrunta cu probleme de sănătate, dar nimeni nu se gândea că va pleca pe drumul fără întoarcere. Cântărețului i s-a făcut rău duminică și a ajuns la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Acolo a fost testat pozitiv cu coronavirus. Medicii au cerut să fie transferat urgent la spitalul suport covid din Baia Mare. Din păcate, acesta s-a stins în cursul nopții.

Artiștii sunt alături de familia greu încercată

Mesajele de condoleanțe ale prietenilor transmise familiei, curg pe rețelele de socializare.  „Drum lin spre stele! Ai fost și vei rămâne o stea a muzicii populare! Un reper al muzicii maramureșene! Un prieten care s-a grăbit să plece într-o lume mai bună! Condoleanțe familiei! Rămas bun Vasile Barani!” a scris un coleg de-al lui Vasile Barani.

„Încă o pierdere mare pentru orașul nostru si pentru toți cei care l-au cunoscut ! Un om bun si de mare valoare , a plecat sa cânte în ceruri , Dumnezeu sa-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei greu încercate!”  scris o altă cunoscută interpretă de muzică populară din Maramureș.

Cornelia și Lupu Rednic sunt șocați de dispariția acestuia

La rândul lor, Cornelia și Lupu Rednic sunt marcați de faptul că prietenul lor a plecat la Ceruri.  „Cutremurați, până-n adâncul sufletului, ca de un trăsnet care despică arborele până la rădăcină, am primit vestea plecării dintre noi, la cele veșnice, a prietenului nostru drag Vasile Barani, un om cu totul special, un om cu suflet mare. Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia greu încercată! Dumnezeu să vă ofere mângâiere în aceste momente dureroase!  Prieten drag, te vom purta mereu în inimă! Fie ca îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu!”, a fost mesajul soților Rednic.

 

Tags
Close