Actualitate

Tatăl Mădălinei Manole a trecut la cele veșnice. S-a îmbolnăvit de coronavirus

Cu puțin timp în urmă, fratele Mădălinei Manole a dat vestea cea tristă. Tatăl lor a trecut la cele veșnice. Mesajul transmis de Marian este înduioșător.

Coronavirusul l-a învins și pe tatăl Mădălinei Manole. Cu puțin timp în urmă, acesta a trecut la cele veșnice. ”Dumnezeu să te odihnească în pace, tată. Acum ești alături de fata ta și de soția ta!”, a postat pe facebook, Marian Manole.

Tatăl Mădălinei Manole a trecut la cele veșnice. S-a îmbolnăvit de coronavirus

Marian Manole, fratele Mădălinei, e distrus. După ce și-a pierdut sora și mama, cu puțin timp în urmă și tatăl a trecut la cele veșnice. Marian a pus un mesaj tulburător pe facebook:  ”Dumnezeu să te odihnească în pace, tată. Acum ești alături de fata ta și de soția ta!”. Ion Manole intrase în comă și familia se aștepta la ce e mai rău, dar vestea morții sale i-a dat peste cap.

Cu doar câteva zile în urmă, medicii au spus că nu îi dau nici o șansă de vindecare, iar nenorocirea s-a produs mult mai repede. Fratele Mădălinei spunea acum câteva ore că nu mai există șanse de supraviețuire pentru tatăl său și familia se pregătește pentru tot ce e mai rău.

A fost ținut în viață de aparate

Bărbatul a fost ținut în viață de aparate, dar din nefericire, cu puțin timp în urmă a trecut la cele veșnice. „Ne-au spus că nu mai e nicio șansă. Aștept dintr-o oră în alta, dintr-o zi în alta”, a declarat, îngrijorat, Marian Manole. Sursele spun că medicii ar fi vrut să-l ducă la spitalul din Focșani, însă familia nu a vrut. Acesta se află într-o stare foarte gravă, iar spitalul din Ploiești are mult mai multe dotări.

„Dacă veștile sunt la fel de proaste, nu știu, stau cu telefonul la ureche non-stop. Aștept dintr-o oră în alta, dintr-o zi în alta, să îmi dea vestea. Ce să fac. Alerg. Firmă funerară, cimitir. Am înțeles că sunt niște proceduri ciudate decedaților de COVID. Nu li se mai face slujbă la biserică, la capelă. Îi duc direct la cimitir. Sunt băgați în saci de plastic, cu formol, hainele deasupra, slujba la groapă și s-a încheiat tot. Nici parastat nu se poate face, a declarat Marian.

Avea el fraza lui: nu mor caii când vor câinii

„Asta a fost soarta lui. Avea el fraza lui: “nu mor caii când vor câine și că trage de el pentru aflarea adevărului”. Dar se pare că nu o să mai apuce să își vadă nepotul”, a menționat Marian Manole în urmă cu câteva zile. La scurt timp de la anunțul trist, prietenii au transmis mesaje de condoleanțe pe pagina de facebook.

 

Tags
Close