Actualitate

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu este în doliu. Soțul său a trecut la cele veșnice

Ziua de 19 septembrie va rămâne pentru celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu cea mai neagră. Soțul său a trecut la cele veșnice.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, ale cărei preziceri au zguduit România a postat un mesaj tulburător pe facebook. Soțul său a trecut la cele veșnice.

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu este în doliu. Soțul său a trecut la cele veșnice

Maria Ghiorghiu, celebra clarvăzătoare este în doliu. Soțul său s-a stins la doar 70 de ani. Aceasta a postat pe facebook un mesaj dureros. „Astăzi 19 Septembrie în zori, a plecat fulgerător la Ceruri, pentru totdeauna iubitul meu soț, avocat Mihail Ghiorghiu! Scumpul și dragul meu soț, abia ai împlinit 70 de ani și m-ai lăsat singură! Iubirea dintre noi nu se va stinge niciodată.

Te-am iubit și te iubesc ca în prima zi de când ne-am cunoscut! Îți mulțumesc iubitul meu drag, soțul meu scump, prietenul meu de suflet, tatăl la copiii noștri, îți mulțumesc din inimă din suflet pentru iubirea infinită pe care mi-ai dăruit-o, pentru fericirea pe care am trăit-o împreună. Îi mulțumesc Bunului Dumnezeu și Maicii Domnului, că mi te-a lăsat 33 de ani, în care am împărțit și bucurii și tristeți.

Iubitul meu soț, pe 26 septembrie făcusem planuri ca să sărbătorim ziua mea de naștere, dar ai plecat prea devreme suflet drag și iubit! M-ai lăsat singură pe drumul vieții plin de spini și pălămizi. Tu ai fost și ești singura mea iubire, a vieții mele. Zbori lin spre Ceruri iubirea vieții mele! De acolo de Sus știu că ne privești și ne vei ocroti! Te iubesc iubirea mea veșnica. Ne vom întâlni în ceruri atunci când bunul Dumnezeu va hotărî. Cu dragoste și cu infinita iubire, soția ta, Maria Ghiorghiu!”.

A prevestit moartea tatălui Mădălinei Manole

Tot Maria Ghiorghiu este cea care a prevestit și moartea lui Ion Manole, tatăl artistei, după ce a visat-o pe fiica acestuia. Dragii mei, scriam cu mult timp în urmă, două articole cu și despre regretata artistă Mădălina Manole. Dar și despre modul în care Mădălina își așteaptă tatăl acolo, sus în Ceruri. Știm dragilor că tatăl Mădălinei Manole a plecat și el la ceruri acum două zile”.

 

 

Tags
Close