Actualitate

Ce face Marcel Pavel zilnic după ce s-a vindecat de coronavirus

A trecut prin cea mai grea perioadă a vieții sale, după ce s-a îmbolnăvit de COVID. Ce face zilnic Marcel Pavel după ce s-a vindecat de coronavirus.

Respectă cu strictețe ce i-au spus medicii după ce s-a vindecat de coronavirus. Ce face zilnic Marcel Pavel după ce s-a vindecat de COVID.

Ce face Marcel Pavel zilnic după ce s-a vindecat de coronavirus

După ce s-a vindecat de coronavirus, Marcel Pavel ascultă tot ce spun medicii pentru a fi cât mai bine pe zi ce trece. În plus, aceștia i-au recomandat ca zilnic să facă un set de exerciții. „Am fost la mare să fac aerosoli, apoi am fost la munte. De când am ieșit din spital, am fost de vreo 20 de ori la munte. Medicii mi-au zis să nu mai fac sport de contact, cum făceam până acum, ci doar câteva exerciții. Acum fac exerciții banale: flotări, genuflexiuni, aplecări și exerciții pentru respirație. Pe astea le fac mai ales la orele de canto. De asemenea, nu mai am voie să alerg, poate după ce o să mai slăbesc vreo 9 kilograme și atunci doar alergare ușoară”, a declarat Marcel Pavel.

Trei săptămâni după ce a ieșit din spital i-a fost rău

Totodată, Marcel spune că după ce s-a vindecat, cântărețul spune că a mai avut simptome neplăcute timp de trei săptămâni. ”Am simțit vreo trei săptămâni câteva efecte ale bolii: respirația grea, mișcările bruște mă oboseau, dar acum e din ce în ce mai bine”, a spus acesta. De asemenea, el nu poate uita cât de răi au fost unii oameni și cum au șters cu el pe facebook:  „Bună dimineața, dragi prieteni! Am văzut cu câtă răutate au privit și privesc unii oameni. Faptul că eu trec prin momente extrem de dificile ale vieții mele! Repet, am fost diagnosticat cu dublă pneumonie. O afecțiune gravă a plămânilor necesitând un termen f. îndelungat pt a mă vindeca!

Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit că să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptâmâni…! Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie! Fraților, eu sunt o persoană cu coloană vertebrală, dreaptă, nu am fost, nu sunt și nici nu o să fiu niciodată implicat politic, clar”.

Tags
Close