Actualitate

Andreea Bălan s-a logodit

Șoc în lumea mondenă. Chiar dacă încă nu a divorțat legal, Andreea Bălan s-a logodit.

Are o nouă relație după despărțirea de George Burcea, dar acum se spune că s-a logodit. Deși, încă nu a divorțat legal.

Andreea Bălan s-a logodit

Este bomba bombelor în showbizz-ul românesc. Chiar dacă încă divorțul dintre cântăreață și actor nu s-a pronunțat, Andreea Bălan s-a logodit. Fericitul este Tiberiu Argint. Pe de altă parte însă, cântăreața a declarat că este foarte fericită după o lungă perioadă de suferință. „Sunt foarte fericită și mulțumită! E important să fim sănătoși și fericiți. Andreea Bălan mereu a zâmbit. După perioade mai puțin plăcute vin și perioade fericite”, a declarat artista.

George Burcea, mărturisiri cu adevărat senzaționale

La rândul său, actorul George Burcea spune că nu i-a spus fostei sale soții că vine la emisiunea Ferma de la PROTV pentru că are încredere în ea.

“Fosta soție nu știe că sunt aici .I-am spus că plec la niște filmări în Bulgaria pentru o lună, o lună jumăte, cel puțin. Nu prea i-a convenit, pentru că avea și ea filmări. A rămas destul de șocată sau supărată, probabil. N-am putut să-i spun, pentru că, fiind la un alt trust, mă gândeam… Nu mă gândea, nu am avut încredere în ea, sincer să spun! N-am avut încredere în ea și n-am vrut să spun acest lucru. (…) și mai știa că nu am acces la telefon deloc”, a declarat George Burcea în cadrul concursului “Ferma. Orășeni vs. săteni”.

Actorul vrea custodie totală

În altă ordine de idei, George Burcea a mărturisit că își dorește să aibă custodie totală asupra fetelor. “Nu ne complicăm cu absolut nimic! Nu îmi doresc să mă complic. Pentru că eu, ca un tată responsabil și fost soț responsabil ce sunt, am anunțat-o cu cel puțin o lună înainte. Când am anunțat avocațîi, am anunțat-o și pe ea. Și pe mama soacră, și pe bonă, și pe cealaltă bonă. Și pe toată lumea am anunțat că eu voi pleca.

Doar că știi care este chestia? Cred că am și scris lucrul ăsta. Sper să-l am scris, pentru că altfel… ea își dorește cu disperare să-mi ia custodie totală. Și atunci, acest scandal din acest ziar este tocmai datorită faptului că ea își dorește cu disperare, și atunci: va fi încă o probă la dosar. «Vedeți? Eu am încercat și nu pot. D-asta am nevoie de custodie totală! Pentru că el nu răspunde»”, a declarat acesta.

Tags
Close