Actualitate

Ana Morodan face măști cu lozinci vesele

În plină pandemie de coronavirus, Ana Morodan, supranumita contesa digitală face măști cu lozinci vesele.

Reclama

Extravaganta Ana Morodan face bani în plină pandemie de coronavirus. Contesa digitală face măști cu lozinci vesele.

Ana Morodan face măști cu lozinci vesele

Fosta concurentă de la AsiaE Express, cunoscuta Ana Morodan nu are probleme cu finanțele în pandemie. Acesta a lansat o colecție de măști cu lozinci vesele. Dar și haine cu imprimeuri amuzante.

Reclama

De altfel, Ana Morodan respectă întocmai măsurile de protecție oriunde s-ar duce. Ea poartă tot timpul masca atât la cumpărături cât și la filmări. Nu a renunțat la acest obicei nici când a plecat în vacanță în Grecia.

Măști de la 49 de lei la 230 de lei bucata

Ana Morodan a realizat o serie de măști care de care mai pline de umor. Mesajele sale sunt amuzante și pline de bunădispoziție: „Ruj roşu”, „Am colţi”, ”Sub e botox”, „N-am chef”, „Zâmbesc”, „Nu zâmbesc”. Doritorii le pot achiziționa la preţul de 49 de lei bucata. 

Cine dorește să fie mai cu moț în perioada pandemiei, poate alege masca de protecție Morodanesque, pentru care va scoate din buzunar suma de 230 de lei. Ce are aceasta atât de special? „E realizată de Alexandru Abagiu, cel mai renumit make-up artist din România.

E un accesoriu ideal pentru petrecerile de pe Skype, alături de prietene sau dacă vrei să furi toate privirile când vei ieşi la cumpărături, la supermarketul din colţ”, a specificat Ana Morodan.

Din ce sunt confecționate măștile lui Morodan

Ca să înțeleagă toată lumea că măștile sale sunt mai ales de protecție, nu doar amuzante, Morodan a declarat: ”E confecţionată din 3 straturi separate pentru filtrarea eficace a aerului. Masca se adaptează perfect la forma feţei şi se fixează cu ajutorul baretelor din elastic.

E colorizată cu fond de ten şi fard de obraz şi are aplicate gene false şi buze imprimate. Fiecare mască e un produs unicat şi e realizată în felul ei”.

TOP STIRI

Reclama
Tags
Close