Actualitate

Ana Maria Mocanu s-a despărțit de Rareș Ciortan

Cei doi s-au despărțit din nou, în urma unei altercații, conform fostei asistente TV.

Reclama

Ana Maria Mocanu s-a despărțit de Rareș Ciortan, iar aceasta a fost de acord să vorbească despre ce s-a întâmplat între cei doi. Fosta asistentă TV a spus care este motivul real al separării, după ce apropiații ei au primit cu surprindere vestea despărțirii.

Ana Maria Mocanu s-a despărțit de iubitul ei

Conform dezvăluirilor fostei prezentatoare, în urmă cu aproximativ o săptămână, a avut loc o ceartă între ea și Rareș Ciortan. Discuția aprinsă a generat și nu au reușit să ajungă la o înțelegere. Totul ar fi pornit din cauza geloziei lui Rareș Ciortan. Ana Maria Mocanu a aflat despre afirmațiile bărbatului referitoare la imposibilitatea unei împăcări și este hotărâtă să își vadă de drum.

Reclama

“Am avut o discuție cu el duminică seară. Am avut o altercație, ca să spun așa. De atunci, lucrurile au rămas în aer. El a fost extrem de gelos în seara respectivă. Nu a fost chip să înțeleagă că nu a avut motiv să fie gelos. Am încercat să discut cu el, el oricum e o fire mai posesivă.

Am citit și eu declarația, da, mă bucur tare că el consideră că este definitivă. Dacă așa consideră el, atunci așa să fie. Nu are nicio legătură cu fata despre care s-a vorbit. Eu o știu pe fata respectivă din mediul online. Știam că acum doi ani de zile s-au văzut de câteva ori. Din ce mi-a spus el nu a fost o relație serioasă”, a spus Ana Maria Mocanu, la Antena Stars.

Bruneta a publicat pe Instagram un mesaj care pare să facă referire la întâmplarea dintre cei doi. „Loviturile vin de acolo de unde te aștepți mai puțin. Și salvarea la fel”, a transmis Ana.

Înainte de a începe o relație cu Ana, Rareș a format un cuplu cu Rose, cea care i-a fost parteneră și lui Radu Mazăre. În urmă cu puțin timp, Rose a început să publice mai multe imagini în care apare alături de Rareș.

TOP STIRI

Reclama
Tags
Close